Demet Şener'in boşanmasına neden olan Edwina Sponza ne işine girdi?

Demet Şener'in boşanmasına neden olan Edwina Sponza ne işine girdi?

Demet Şener'in boşanmasına neden olan Edvina Sponza iş hayatına atıldı...

Demet Şener'in boşanmasına neden olan Edwina Sponza ne işine girdi?
16px
24px
27.06.2018 05:58
ABONE OLgoogle

Edwina Sponza ile Aslı Bayraktaroğlu, Bebek'te Jaune İstanbul adını verdikleri konsept bir butik açtı.

Jaune İstanbul; moda, sanat, mücevher, kitap ve dekorasyon konusunda daha önce Türkiye'de satışa sunulmayan yabancı markalar ile sofistike bir çizgiye sahip Türk tasarımcıları aynı mekanda buluşturuyor.

Çağdaş, bohem, sıradan olmayan, kendine güvenen şehirli kadınların ilgiyle takip edeceği Jaune İstanbul'un açılışı, mücevher markası Alice Ciccolini'nin lansmanı ile birlikte gerçekleşti.

Bayraktaroğlu ve Sponza'nın evsahipliğinde gerçekleşen davete, pek çok ünlü isim katıldı. (Bülent Cankurt/sabah)

Demet Şener'in, eski kocası İbrahim Kutluay ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla Edvina Sponza'ya açtığı 500 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.

Demet Şener'in spor hocası, Edvina Sponza'nın Şener'in evine bir zarf içerisinde siyah bir külot ve sütyen gönderdiğini belirterek, "Çıkan nottta 'Yalancı eşin bunu bana Ankara'daki bir otelde verdi. Yalancı kocana veririsin bunu, alsın başkasına versin' yazıyordu" demişti.

Spor hocası, Demet ile ağabeyinin telefonuna Edvina Sponza'nın çıplak fotoğraflarını gönderdiğini belirterek, mesajda da "İbrahim telefonda seks yapmayı sever" yazdığını gördüğünü söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde