Demet Kutluay 10 Milyonluk boşanma davasına katılacak mı?

Demet Kutluay 10 Milyonluk boşanma davasına katılacak mı?

Demet Kutluay, kendisini aldattığı gerekçesiyle, 14 Ekim'de iki çocuğunun babası ve 12 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a boşanma davası açmıştı.

Demet Kutluay 10 Milyonluk boşanma davasına katılacak mı?
16px
24px
24.03.2017 08:24
ABONE OLgoogle

İlk kez bu köşede okuduğunuz bu haber, o zamandan beri magazin gündeminin hep en üst sırasında yer alıyor. Çiftin boşanma davasının ilk duruşması 27 Ocak'ta görülmüş, iki taraf da duruşmaya katılmamıştı.

Çekişmeli boşanma davasının ikinci raundu bugün!

BARIŞMA ÇABALARI BOŞA

Oldukça çekişmeli geçeceği düşünülen boşanma sürecinin ikinci duruşması bugün gerçekleşecek. "Onun konuşacak bir şeyi yok, benim konuşacak çok şeyim var" diyen Demet Kutluay'ın bugünkü duruşmaya katılıp hakim karşısına çıkacağını öğrendim.

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a 10 Milyonluk boşanma davası

Başından beri bu evliliği bitirmek istemeyen, ayrı yaşadığı eşini ikna etmeye çalışan İbrahim Kutluay'ın ise ikinci duruşmaya da katılmayacağı söyleniyor.

"Benden özür dilese bile bu saatten sonra çok geç. Artık geçmiş olsun" diyen ve elinde mahkemenin lehine karar vermesini sağlayacak pek çok delil bulunduğu konuşulan Demet Kutluay, boşanma konusunda oldukça ısrarlı.

Görünen o ki; İbrahim Kutluay, boşanmamakta ısrar ettiği sürece duruşmaların sayısı aratacak gibi.
Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde