Demet Akalın'ın evinde haciz işlemi

Demet Akalın'ın evinde haciz işlemi

Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle, Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin Beykoz'da bulunan evinde haciz işlemi başlatıldı.

Demet Akalın'ın evinde haciz işlemi
16px
24px
10.09.2018 15:26
ABONE OLgoogle

Okan Kurt, haciz haberini alır almaz eve gitti. Demet Akalın'ın menajeri konuyla ilgili açıklama yapılacağını belirtti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile eşi Okan Kurt'un yaşadığı Beykoz'daki villalarında haciz işlemi yapılıyor.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi başlattı.   Demet Akalın’ın eşine ait lojistik devine haciz şoku

İşlem sırasında Akalın ve Kurt çiftinin çocukları Hira Kurt'un okulunda oldukları öğrenildi.  Demet Akalın ve Okan Kurt’un arasına 40 milyon TL girdi iddiası

Okan Kurt, haciz haberini alır almaz eve gitti. Konuyla ilgili Akalın'ın menajeri avukatının açıklama yapacağını söyledi. 

150 milyon TL borç

Kurt ailesine ait şirketin, piyasaya ve bankalara 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. 36 milyon liraya yakın Turkuaz Petrol, bir süre önce haciz kararı aldı.

Alınan haciz kararı gereği bu sabah Demet Akalın ve Okan Kurt'un yaşadığı evde gidildi. Haczedilen eşyalar, kamyona yükleniyor.

Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, "Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy'deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde