Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt'a icra şoku

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt'a icra şoku

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, iddiaya göre eski ortağı Osman Görgülü’nün aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin liralık icra takibi ile sarsıldı. Haciz memurları dün akşam Kurt'un evine giderek icra takibinde bulundu. Akalın ve Kurt'un avukatı ise Görgülü ve haciz işlemleri yapanlar hakkında suç duyurus

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt'a icra şoku
16px
24px
10.08.2017 14:42
ABONE OLgoogle

Osman Görgülü, eski ortağı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlattı.

Görgülü’nün Okan Kurt aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin haciz işlemleri için çiftin Beykoz’daki lüks villası polis nezaretinde çilingirle açılarak haciz işlemi yapıldı. İzmir 14. İcra Dairesi’nin aldığı kararla Okan Kurt’un sahibi olduğu Hadımköy’deki şirketi, taşınmazlar ve Beykoz’daki lüks evinde icra takibi yapıldı.

Polis eşliğinde haciz memurları ve davacı Osman Görgülü’nün avukatının hazır bulunduğu haciz işlemi sırasında gergin anlar da yaşandı. Haciz memurları gazetecilerin görüntü almalarına tepki gösterirken, çift adreslerinde bulunamayınca villaya çilingir çağrıldı. Çilingirle açtırılarak girilen villada Demet Akalın ile Okan Kurt’un eşyaları kayıt altına alınarak haciz edildi.

Haciz işleminden sonra açıklama yapan Görgülü’nün avukatı Alara Efeoğlu, ”Polislerle girdik. Ben talimat dosyası üzerinden hacze çıktım. Kaldırmadım hiçbir şeyi haczimi yaptım ve bıraktım, herhalde anlaşma yoluna gideceklerdir. Zor durumda kalmalarını da istemem etraftan sordular civardalar mı diye bulunamayınca mecbur kaldık. Hukuki olarak zaten aralarında itilaf var alacakları olan müvekkilim, ödeme yaparlarsa niye anlaşmayalım ki” diye konuştu.

AKALIN VE KURT'UN AVUKATINDAN AÇIKLAMA: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Demet Akalın ile Okan Kurt'un avukatı Ersoy Ekdemir konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle: "Bahse konu haciz iddiaları aslında hiç varolmayan bir borcu tahsil etme gayretinden kaynaklanmakta, daha da önemlisi usulsüz tebligata dayanmaktadır. Müvekkillerim ile hiç bir ilgisi bulunmayan alakasız bir adrese tebligat yapılmış ve yine müvekkillerim ile hiçbir bağlantısı bulunmayan bir şahıs tarafından gerçeğe aykırı bir beyanla müvekkilerim adına tebliğ alınmıştır.

Bu usulsüzlüğe sebep olan, göz yuman tüm ilgililer hakkında ve benzer suçlardan hakkında birçok mahkumiyet hükmü bulunan Osman Görgülü hakkında suç duyurusunda bulunulmuş olup soruşturma, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının 2017/83601 dosya numarası ile yürütülmektedir. İlaveten müvekkillerimin hiç haberi olmadan adeta arkadan dolaşarak   usule aykırı tebligatla yapılmaya çalışılan haciz işlemlerinin geçersizliği ile ilgili dava da açılmış olup çok kısa bir sürede sonuçlanacağından emin olduğumuz bu dava sonucu kamuoyu ile eşzamanlı olarak paylaşılacaktır."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde