Demet Akalın: Keşke herkesin Reis'le beş dakika geçirme şansı olsa, adam ne yapsa yaranamıyor

Demet Akalın: Keşke herkesin Reis'le beş dakika geçirme şansı olsa, adam ne yapsa yaranamıyor

 İstanbul Yeditepe Konseri'nde sahne alan şarkıcı Demet Akalın, "Geçinemiyorum" sözlerine açıklık getirdi.

Demet Akalın: Keşke herkesin Reis'le beş dakika geçirme şansı olsa, adam ne yapsa yaranamıyor
16px
24px
05.07.2020 12:10
ABONE OLgoogle

Şarkıcı Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Adam ne yapsa yaranamıyor. İnsanların biraz daha önyargısız bakması gerekiyor konulara. Keşke herkesin Reis'le beş dakika geçirme şansı olsa. Ben Cumhurbaşkanımızla sohbet ederken, ailemden biriyle sohbet eder gibi hissediyorum, derdimi o rahatlıkla anlatıyorum" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Yeditepe Konseri'nde sahne alan şarkıcı Demet Akalın, "Geçinemiyorum" sözlerine açıklık getirdi.  Demet Akalın, kamuya ait boğazdaki paha biçilemez mülkü nasıl aldı?

Sabah gazetesinden Sonat Bahar'a konuşan Akalın, "Tabii ki sanatçıları da düşünecek Cumhurbaşkanı, biz de halktan gelen insanlarız. Bizle birlikte iş yapamayan, garsonu, valesi, işletmecisi vs, birçok insan var. Bir tek biz ekmek yemiyoruz ki. Kimsenin beklemediği bir durumdu, 'Ben geçinemiyorum' dediğimde insanlar püskürdü. 'Nasıl geçinemez, büyük paralar kazanıyor' diye. Büyük başın, derdi büyük oluyor" dedi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hande Yener ve Demet Akalın'la ne konuştu?

'Kazancımı Mehmetçik ve hasta bebeklerle paylaşıyorum'

Kazancını önce Mehmetçikle, sonra hasta bebek ve çocuklarla paylaştığını söyleyen Akalın, şöyle devam etti:  'Geçinemiyorum’ diyen Demet Akalın, Boğaz’da lüks restoran açtı

"Ben kaç aileye bakıyorum. Ev kredisi ödüyorum. Ev kredim olmasa, şahaneyim. Bir tane kartım geçen ay bin 500 lira geldi. Kız arkadaşlarıma dedim ki; 'O İstinyepark'ın önünden geçilmese bu kartlarla idare ediliyormuş.' Ben küçük bir yerden geliyorum ve babam deniz subayıydı. Baba parasıyla büyümedim. Kabul, sanatçılar olarak güzel paralar kazanıyoruz. Ama o linç edenlere sormak isterim, ceplerinden bir 5 lira Mehmetçiğe ya da bir sosyal yardım kuruluşuna destek oluyorlar mı! Geçen sene 250 bin lira bağışladım, helali hoş olsun. Ben kazancımı önce Mehmetçikle, sonra hasta bebek, çocuklarla paylaşıyorum... Başka sanatçı arkadaşlarım başka türlü... Bir şekilde bir şeyin ucundan tutuyoruz. Ama insanlar algılamak istedikleri gibi algılıyor. Herkes kendi tarafında olsun istiyor, öyle bir dünya yok. Herkes çok hazırlıksız yakalandı, kenarda köşede birikimlerle dönüyorsun."  Demet Akalın, Okan Kurt'u Cumhurbaşkanı Erdoğan'a neden götürmüş?

'Adam ne yapsa yaranamıyor'

İstanbul Yeditepe Konseri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Akalın, "Bu konserler için Cumhurbaşkanı'na teşekkür ettikten üç gün sonra anladılar ki ben Mihriban'ı okuyamamışım. Teşekkür ettim öyle anlaşıldı. Ama beni geçen hafta kim aradı? Selda Bağcan... Bana destek oldu, ondan önce de Mahsun Kırmızıgül aramıştı. Geçen sene de otobanı övmüştüm, Cumhurbaşkanımız beni aramıştı. Adam ne yapsa yaranamıyor. İnsanların biraz daha önyargısız bakması gerekiyor konulara. Keşke herkesin Reis'le beş dakika geçirme şansı olsa. Ben Cumhurbaşkanımızla sohbet ederken, dayımla, abimle, ailemden biriyle sohbet eder gibi hissediyorum, derdimi o rahatlıkla anlatıyorum" diye konuştu.  Demet Akalın'dan büyük gaf: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Adamcağız bile şaşırdı' dedi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde