‘Dayak’ ve ‘ihanetin’ bedeli 250 bin

‘Dayak’ ve ‘ihanetin’ bedeli 250 bin

Leyla Alaton’un, eşine açtığı boşanma davasında karar çıktı

‘Dayak’ ve ‘ihanetin’ bedeli 250 bin
16px
24px
24.06.2011 07:42
ABONE OLgoogle

Alarko Holding’in ortaklarından Leyla Alaton, 2009’un Ekim ayında, 2 çocuğunun babası 13 yıllık eşi fotoğraf sanatçısı, işadamı Mehmet Günyeli’ye boşanma davası açtı.

Efe Eros ve Alp Atlas adında 2 oğulları olduğunu belirten Alaton, Sarıyer Aile Mahkemesi’ne avukatı Dilaver Eryiğit aracılığıyla sunduğu dilekçesinde, saygın bir aileden geldiğini vurguladı. Kocasının hayatına sürekli haksız müdahalelerde bulunduğunu iddia eden Alaton, Günyeli’nin kendisini kıskandığını ve başarılı olduğu çevrelerden uzak tutmaya çalıştığını ileri sürdü.

Bileklerimi morarttı!

Alaton, kocasından “şiddet” görmesine neden olan olaya da dilekçesinde yer verdi: “Geçtiğimiz 13 Haziran 2009 günü, kendisiyle bir konsere gitmeyi teklif ettim. Gelmek istemedi ancak benim kız arkadaşlarımla konsere gitmeme izin verdi. Konserin ardından eve döndüm. Sabaha karşı aniden beni uyandırdı ve birdenbire bağırmaya başladı. Saçlarımdan tutup, acımasızca kafamı salladı. Bilekrimden tuttu ve kıvırdı. Bu nedenle bileklerim morardı. Saygın bir ailenin mensubu olarak hayatım boyunca böyle bir muameleyle karşılaşmadığım için şok yaşadım. Kurtulup, banyoya kaçtım ve kapıyı kilitledim.”

Ressam B.P. ile aldattı!

Alaton, banyoda ağlarken Günyeli’nin cep telefonunu gördüğünü ve cihazda bulduğu bir mesajdan yola çıkarak kocasının kendisini aldattığını öğrendiğini savundu. Dilekçesinde kendisinin ve kocasının mali durumlarına detaylarıyla yer veren Alaton, Günyeli’den çocukları için aylık 7 bin TL nafaka, kendisi için de 1.5 milyon TL manevi tazminat istedi.

Alaton’un iddialarına yanıt veren Günyeli ise karısının psikolojik bunalım geçirdiğini savundu. Günyeli, “Beni bugüne kadar bir barda, bir kadınla kimse görmemiştir. Karım maalesef paranoyak bir şekilde kıskançlık yapıyor. Kızımın arkadaşı. Bu ilk değil, son 5 yıldır herkesi kıskanır” iddiasında bulundu.

Önceki günkü duruşmada çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, Günyeli’nin davacı Alaton’a 250 bin TL manevi tazminat ödemesine hükmetti. Günyeli, çocukları için daha önce bağlanan 1000’er TL’lik nafakayı da ödemeye devam edecek.

Cahit Yüce/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde