Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu hesap mı konuştular?

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu hesap mı konuştular?

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOBB’un 71. Genel Kurulu’ndaki samimi görüntüleri "Ne konuştular" sorusunu gündeme getirdi.

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu hesap mı konuştular?
16px
24px
02.05.2015 13:42
ABONE OLgoogle
7 Haziran seçimleri yaklaştıkça artan siyasi rekabet ve tansiyon bugün farklı bir fotoğraf verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOBB’un 71. Genel Kurulu’ndaki samimi görüntüleri "Ne konuştular" sorusunu gündeme getirdi. İki lider arasında geçen diyaloğu hurriyet.com.tr öğrendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Bartın mitinginde asgari ücreti arttıracağını vaat eden Kemal Kılıçdaroğlu'nu hesap bilmemek konusunda eleştirdi. Davutoğlu 'Ben, hesap uzmanıyım' diyor ama iki gün önce ödemediği tazminat dolayısıyla maaşına haciz geldi biliyor musunuz? Kendi maaşının hesabını bilemeyen bir adam, 'Hesap uzmanıyım' diyebilir mi? Milletin hazinesi ona verilir mi? dedi. 

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunları Derneği tarafından Vişnelik Tesisi’nde düzenlenen “Seçim Süreci Tartışmaları” panelinde Davutoğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu " Bin 500 liradan neden gocunuyorlar. Asgari ücreti biz bilmiyormuşuz. Hiç meraklanmasınlar biz asgari ücreti de çok iyi biliriz, biz sizin ne mal olduğunuzu çok iyi biliriz, neleri götürdüğünüzü çok iyi biliriz. Biz hepsini çok iyi biliriz” dedi.

Gazetecilerin TOBB’un Genel Kurulu’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geleceği hatırlatılarak, yarın kendisine ifade edeceği şeylerin olup olmayacağının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, “Ortam olursa söylerim tabi” dedi.

"HESAP MI KONUŞTULAR?"

İki liderin bugün ekranlara yansıyan samimi görüntüleri "Ne konuştular?" sorusun gündeme getirdi. Akıllara ilk gelen ise hesap polemiği ve Kılıçdaroğlu'nun "Ortam olursa söylerim tabi" sözleri oldu.

"MİTİNGE YETİŞMEM GEREKİYOR"

Ancak Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında geçen konuşmayı hurriyet.com.tr öğrendi. Başbakan'ın CHP Liderine "Osmaniye mitingine yetişmem gerekiyor. Konuşmam bittikten sonra izin verirseniz hemen çıkmak istiyorum" dediği, Kılıçdaroğlu'nun ise bu nazik tavır karşısında "Elbette" cevabı verdiği öğrenildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde