Davutoğlu'nun yalı yemeklerinin gerçek organizatörü kim?

Davutoğlu'nun yalı yemeklerinin gerçek organizatörü kim?

Ertuğrul Özkök, işadamı Turgay Ciner’in Başbakan Davutoğlu’na vereceği yemeğin organizatörü kim diye sormuştu? İşte cevabı...

Davutoğlu'nun yalı yemeklerinin gerçek organizatörü kim?
16px
24px
21.10.2015 07:44
ABONE OLgoogle
Ertuğrul Özkök, dün "Davutoğlu'nun yalı yemeklerinin gerçek organizatörü kim?" diyerek işadamı Turgay Ciner’in Başbakan Davutoğlu’nu İstanbul’daki evinde 15 işadamı ile buluşturacağını yazmıştı.

Dünkü gazetede de, bu buluşmanın gerçekleştiğini yazdı, şöyle dedi:

“Dün gece Turgay Ciner’in evinde Başbakan Davutoğlu’na verilen yemek yine siyaset kulisinin konusuydu. 7 Haziran’dan önceki ilk yemek Ali Kibar’ın yalısında verilmişti. İş çevrelerinde konuşulanlara bakılırsa, her iki yemeğin organizasyonunun altında da aynı isim var.

Bu da Fatih Saraç... Fatih Saraç, BİM mağazalarının kuruluş günlerinden beri Cüneyd Zapsu ile çok yakın.

Şimdi de Turgay Ciner’in medya kuruluşunda en üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Kulislerde, her iki yemeğin organizasyonunda da onun parmak izinin olduğu konuşuluyor.Bunun üzerine Cumhuriyet muhabirleri, dün ilk yemeğin ev sahibi Ali Kibar’ı aradılar.

Ali Kibar, adından da anlaşılacağı gibi “kibar” biri, telefonu açtı ve “Kusura bakmayın, bir toplantıdayım. Fazla konuşamayacağım. Ama o yemek olmadı” dedi.

Ali Kibar, “Başka soru alamayacağım” deyince, yemeğin neden iptal edildiği anlaşılamadı. Bu arada şunu de ekleyelim:

Davutoğlu, o yemeğin yapılacağı saatlerde Trabzon’da mitinge katıldı.
Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde