Davutoğlu’ndan flaş ‘3 dönem’ açıklaması

Davutoğlu’ndan flaş ‘3 dönem’ açıklaması

AKP milletvekilleri ve eşleriyle akşam yemeğinde biraraya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, “(Üç dönemciler) diye bir isim ürettiler, aynen geçmişte küskünler gibi...

Davutoğlu’ndan flaş ‘3 dönem’ açıklaması
16px
24px
17.04.2015 22:27
ABONE OLgoogle
AKP milletvekilleri ve eşleriyle akşam yemeğinde biraraya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, “(Üç dönemciler) diye bir isim ürettiler, aynen geçmişte küskünler gibi. İki cihana inanan insanların iki dönemi var. Bu dünyada yaptıkları, öbür dünyada verecekleri hesap. Başka üç dönem, beş dönem ayrımı yok” dedi. Davutoğlu, 3 dönem kuralı nedeniyle milletvekilliği bitecek isimler için de parti içinde yeni bir birim oluşturacaklarını açıkladı.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’da 24. Dönem Milletvekilleri ve eşleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Davutoğlu yemekte yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:
 
(Üç dönemciler) diye bir isim ürettiler, aynen geçmişte küskünler gibi. Bilmiyorlar ki iki dünyaya inanan insanların dönemi yoktur. İki cihana inanan insanların iki dönemi var. Bu dünyada yaptıkları, öbür dünyada verecekleri hesap. Başka üç dönem, beş dönem ayrımı yok.

Kumpas, tuzak kuranlar 24. Dönemde sakin durmadı. 17-25 Aralık kumpasıyla partimizi bölme çabaları bu dönemde yaşandı.

Türkiye Cumhuriyetini durdurmak isteyenlerin maşalarına karşı da dimdik durdunuz.
Özellikle kıdem bakımından çok önemli görevler üstlenmiş üç dönemi bitiren dostlarımızı, arkadaşlarımızı, parti içi özellikle de yeni milletvekillerimizin oryantasyonu da dahil olmak üzere bir anlamda iç hizmet eğitimi gibi tecrübelerinden istifade etmek üzere bir göreve davet edeceğiz. Bunun için başlı başına genel merkezde bir siyasi tecrübe aktarımı birimi oluşturmayı düşünüyoruz.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde