Davalık İTO ile CNR arasında sürpriz görüşme

Davalık İTO ile CNR arasında sürpriz görüşme

Dünya Ticaret Merkesi için mahkemelik olan İTO ile CNR arasında sürpriz görüşme...

Davalık İTO ile CNR arasında sürpriz görüşme
16px
24px
16.09.2011 12:58
ABONE OLgoogle

Cihan Orhan'ın haberi

2012'de yapılacak All Green Expo İstanbul Yeşil Ekonomi Fuarı ve Kongresi için dün akşam Ceylan Intercontinental Otel'de bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya da İTO'dan ilginç bir isim katıldı.

CNR Holding Başkanı Ceyda Erem'in evsahipliği yaptığı toplantıya İTO'dan katılan isim Meclis Başkanı İbrahim Çağlar'dı. Çağlar toplantıda yeşil ekonominin faydalarından bahsetti.

Toplantı öncesinde ise Ceyda Erem'le İbrahim Çağlar'ın çok sıkı konuştukları görüldü. Bunun üzerine 'CNR'la İTO arasındaki buzlar eriyor" esprisi yapıldı. Ceyda Erem ise "Yeni sözleşme hazır. İbrahim beye o nu veriyorum" diye espri yaptı. Çağlar ise "Ben de sözleşmeyi alıyorum" dedi ama sözleşme dedikleri zarf EGD'nin davetiyesinden başka birşey değildi. 

Bu ilginç olaya tanıklık eden TİM Başkanvekili Mustafa Çıkrıkçı ve TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı, Ceyda Erem ve İbrahim Çağlar'la birlikte objektiflerimiz böyle poz verdi..

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde