Dardanel reklamında Niyazi Önen ve oğlu oynadı: Babası oğlunu 'Ton'la beslemiş

Dardanel reklamında Niyazi Önen ve oğlu oynadı: Babası oğlunu 'Ton'la beslemiş

Ömür Arpacı, bu kez Dardanel’in Baba-Oğul filmi için kamera karşısına geçti

Dardanel reklamında Niyazi Önen ve oğlu oynadı: Babası oğlunu 'Ton'la beslemiş
16px
24px
28.12.2019 20:45
ABONE OLgoogle

Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen ve oğlu Mehmet Önen reklamlarda oynadı. 

1984’te Niyazi Önen tarafından kurulan şirkette yönetim koltuğuna, geçen yıl itibariyle Niyazi Önen’in oğlu Mehmet Önen oturmuştu.

1986 yılında konserve ton balığı üretimine başlayan Dardanel’in 1200 çalışanı bulunuyor. Mr. NO ve Dardenia gibi farklı marklara da sahip olan Dardanel’in Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, 168 milyon dolar olan borçlarını 18 milyon dolara kadar düşürdüklerini, bu borcun da 4.5 yıl vadesi olduğunu, cirolarının da 100 milyon dolara ulaştığını söylemişti. 

BABA-0ĞUL ARASINDAKİ TON FARKI

Ömür Arpacı'nın oynadığı son reklamında bu kez Dardanel’in Baba-Oğul filmi için kamera karşısına geçti. Reklam filminde Arpacı, Dardanel’in sahipleri Niyazi Önen ve Mehmet Önen’in fotoğrafını esprili bir dille yorumlayarak, "Beni fabrikaya götürdüler. Sahipleri tek kelimeyle yakışıklı, mükemmel insanlar. Ama aralarında bir ton fark var. Baba, oğlunu ton balığıyla beslemiş. Kesin" diyor.

Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen ve oğlu Mehmet Önen...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde