Darbe girişimi sonrası Aydın Doğan'dan ilk açıklama

Darbe girişimi sonrası Aydın Doğan'dan ilk açıklama

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, darbe girişimine karşı bir mesaj yayınladı.

Darbe girişimi sonrası Aydın Doğan'dan ilk açıklama
16px
24px
18.07.2016 05:51
ABONE OLgoogle
Darbe girişimini “Devlete, millete ve demokrasiye alçakça saldırı” diye niteleyen Aydın Doğan, görüş ayrılıklarının bir tarafa bırakılıp, milletçe kenetlenmek gerektiğe işaret etti.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, darbe girişimine karşı bir mesaj yayınladı. Darbe girişimini “Devlete, millete ve demokrasiye alçakça saldırı” diye niteleyen Aydın Doğan, görüş ayrılıklarının bir tarafa bırakılıp, milletçe kenetlenmek gerektiğe işaret etti.

Doğan’ın mesajı şöyle:

Kenetlenelim

Ülkemiz önceki gece devlet, millet, siyaset ve medyanın dayanışmasıyla büyük bir felaketin eşiğinden döndü.

Devlete, millete ve demokrasiye yönelik bu alçakça saldırıyı yapanlara Türk yargısı gereken cezayı elbette verecektir.

Bize düşen demokrasimize sahip çıkmak, bütün siyasi görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak milletçe kenetlenmektir.

Başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz olmak üzere darbecilere karşı sokağa çıkan her görüşten vatandaşlarımız, darbeye karşı birlik olan siyasi parti genel başkanlarımız, Meclis’te bombalar altında bir araya gelen iktidar, muhalefet tüm milletvekillerimiz ülkemiz demokrasisi için umut olmuştur.

Tarih yazıldı

15 Temmuz’da bir demokrasi ayıbı önlenmiş, demokrasi şöleni olarak anılacak bir tarih yazılmıştır. Ancak çok sayıda vatandaşımızın, güvenlik görevlimizin bu hadiseler sırasında hayatını kaybetmesi ülkemiz için büyük bir üzüntü kaynağıdır. Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Milletimize geçmiş olsun diliyorum.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde