Damat’tan ünlü caddeye 5 milyon TL’lik moral yatırımı

Damat’tan ünlü caddeye 5 milyon TL’lik moral yatırımı

Perakende sektörü, piyasaya moral verecek yeni yatırımları devreye alıyor.

Damat’tan ünlü caddeye 5 milyon TL’lik moral yatırımı
16px
24px
29.03.2016 08:03
ABONE OLgoogle
Damat, İstiklal Caddesi’nden sonra şimdi de Abdi İpekçi’ye giriyor. İki mağazanın yatırımı 5 milyon lirayı bulacak

Perakendeciler, terör olaylarının piyasanın psikolojisini bozmasına izin vermiyor. Birlikte hareket edip çalışanlarını motive eden ve tüketiciye pozitif mesajlar veren firmalar yatırımda da gaza bastı.

Damat Tween markalarının sahibi Orka Holding, İstiklal Caddesi'nde açacağı ikinci mağazasının ardından Nişantaşı Abdi İpekçi'de de dev bir perakende yatırımına soyundu. Caddede Grissini restoranın yerini tutan şirket, Vali Konağı'ndaki mağazasını buraya taşıyacak.

POZİTİ F DÜŞÜNÜYORUZ

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Abdi İpekçi Caddesi'ndeki mağaza için uzun vadede satın alma opsiyonlu bir anlaşma yaptıklarını söyledi.

İstiklal Caddesi ve Abdi İpekçi'ye 5 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını açıklayan Orakçıoğlu, "Türkiye'de son dönemde yaşanan terör olaylarının piyasanın moralini bozmasına izin vermemeliyiz. Yatırıma devam ediyoruz" dedi. Piyasadaki iniş çıkışların her dönemde olabileceğine işaret eden Orakçıoğlu, "Sonuçta pozitif düşünmek lazım. İşlerimizde umutsuzluğa asla yer vermeyeceğiz" diye konuştu.

NİSANDA AÇILACAK

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki mağazanın nisan ayında açılacağı bilgisini veren Orakçıoğlu, "Mağaza, tasarım açısından oldukça iddialı olacak. 4-5 mimarlık ofisiyle çalışıyoruz. 600 metrekarelik mağazamız iki katlı" dedi.

Orakçıoğlu, İstiklal Caddesi'ndeki yeni mağazanın da nisan ayı sonunda açılacağını söyledi. İstiklal ve Abdi İpekçi'nin markalar için vitrin özelliği bulunduğunu belirten Orakçıoğlu, "Markalarımız daha göz önünde olacak" diye konuştu.
Özge Yavuz/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde