Damadının ardından ünlü tekstilci de corona virüsüne yenildi

Damadının ardından ünlü tekstilci de corona virüsüne yenildi

Denizli’de tekstilci iş insanı Besalet Küçüker (82), corona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Damadının ardından ünlü tekstilci de corona virüsüne yenildi
16px
24px
14.04.2020 21:22
ABONE OLgoogle

Denizli’ni en büyük tekstil firmalarından Küçüker Tekstil’in sahibi Besalet Küçüker, corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Küçüker’in iki haftadır bir özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Küçüker’in damadı olan, iş insanı Taştan Kardaşlar da corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Besalet Küçüker, bir süre önce özel hastanede ‘Covid-19’ teşhisiyle tedaviye alındı. Testi pozitif çıkan ve 2 haftadır hastanede corona virüsü tedavisi süren Küçüker, bu sabah yaşamını yitirdi.

Küçüker’in ölümü, iş dünyasında üzüntüye neden oldu. Tüm yaşamını Denizli tekstil sektörüne adayan Besalet Küçüker, bugün kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık’ta son yolculuğa uğurlandı.

İKİ HAFTA İÇİNDE İKİNCİ ACI

Besalet Küçüker’in damadı Taştan Kardaşlar da corona virüsü tespit edilmiş, kayınpederinin şirketinde müdürlük yapan Kardaşlar, 2 Nisan’da hayatını kaybetmişti. Taştan Kardaşlar, bir dönem Denizli’nin Buldan ilçesinde eczane ve ecza deposu işletmişti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde