Dakika dakika fuhuş pazarlığı

Dakika dakika fuhuş pazarlığı

Geçen ay çökertilen fuhuş çetesinin şifreleri çözüldü. Hangi kadın, hangi müşteriye hangi tarihte gitti...

Dakika dakika fuhuş pazarlığı
16px
24px
18.04.2012 08:43
ABONE OLgoogle

Geçen ay çökertilen fuhuş çetesinin şifreleri çözüldü. Hangi kadın, hangi müşteriye hangi tarihte gitti... 8 ay iz süren polisin teknik takiple elde ettiği görüntülere AKŞAM ulaştı.

İşte Azeri modacı Ramozzo ve çetesinin mankenlik vaadiyle kandırdığı yabancı uyruklu kadınları pazarladığı anlar

Uluslararası insan kaçakçılığı yaptıkları ve fuhuşa yer temin ettikleri iddia edilen Ramazzo lakaplı modacı Ramaz Shamanaurı'nın liderliğini yaptığı şebeke 8 aylık takipten sonra deşifre edilmişti. Podyum ve sonrası fuhuş görüşmelerini kameraya alan polis, yaptığı uzun süreli takip sonrasında şebekenin fuhuş şifrelerini de çözdü.

Erkek müşterilerinin 'havyar' kadınları ise güzellik derecelerine göre pırlanta, zümrüt, inci, yakut olarak kodlayan fuhuş şebekesini 3 er kişilik özel ekiplerle takip etti. Geçtiğimiz Mart ayında düzenlediği operasyon kapsamında toplam 11 kişiyi gözaltına alan polis, şebekenin fuhuş için 'kahve içmek' terimini kullandığını, elde ettikleri paralardan ise 'cd' ve 'emanet' diye bahsettiklerini de deşifre etti.

İddiaya göre Ukrayna'da modellik yapan bazı kızların bağlı oldukları ajansların web sayfasındaki fotoğrafları işadamlarına gösterilip seçilmeleri sağlanıyordu.

Tercihini yapan müşteri, beğendiği kızın uçak bileti ve diğer masraflarını karşılayarak şebeke ile anlaşıyordu

Daha sonra Türkiye'ye getirilen kızlar, düzmece bir podyumda yürütülüyor, lükse alıştırılıyor ve sonunda ihtiyaçları karşılığında erkeklere satılıyordu. Devrim Tosunoğlu/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde