DSİ, Musabeyli Barajını ihaleye çıkardı

DSİ, Musabeyli Barajını ihaleye çıkardı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Yozgat ili sınırlarında 68 metre yüksekliğinde 2 500 000 m³ dolgu hacminde inşa edilecek Musabeyli Barajı'nı ihaleye çıkardı.

DSİ, Musabeyli Barajını ihaleye çıkardı
16px
24px
15.05.2007 15:53
ABONE OLgoogle

Ön yeterlilik son başvuru tarihi 4 Haziran 2007 olarak belirlenen ihaleye ilişkin dokümanlar, 1,000 YTL bedel karşılığında DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve Hidroelektrik Santrallar Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü'nden satın alınabilecek. İhaleye, konsorsiyum oluşturarak iştirak edilemeyecek.

İhale konusu iş veya işin bölümleriyle nitelik ve büyüklük bakımından benzerlik gösteren, aynı veya benzer inşaat usul ve tekniği gerektiren, tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman ile mali güç, ihtisas ve organizasyon gerekleri itibariyle benzerlik arz eden "Yapım İşlerinde İş Deneyiminde Değrlendirilecek benzer işlere” dair Tebliğ de yer alan A/I Grubu işler benzer iş olarak kabul edilecek.

Musabeyli barajı inşaatının 1500 günde tamamlanması öngörülüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde