DOD, açık artırmayla ikinci el oto satacak

DOD, açık artırmayla ikinci el oto satacak

DOD, ikinci el Seat, Skoda, Audi ve Volkswagen otoları 10-15 bin liradan satacak

DOD, açık artırmayla ikinci el oto satacak
16px
24px
08.06.2010 10:42
ABONE OLgoogle

Doğuş Otomotiv, kendi kurumlarında kullandığı ya da takasla bünyesindeki DOD bayilerine ulaşan 50'ye yakın otomobili, Konya'da ilk kez açık artırma usulüyle satacak. 

     Doğuş Otomotivin ikinci el satış organizasyonu DOD'un Konya Satış Müdürü Cüneyt Pala, amaçlarının, halka, güvenle 2. el otomobil temin etmek olduğunu söyledi. 

     Anadolu kentlerinde 2. ellerin genelde yüksek fiyattan satıldığını, bu nedenle vatandaşın uygun fiyata 2. el otomobile ulaşmakta zorlandığını dile getiren Pala, ''Şuan DOD Konya olarak ekspertizi yapılmış, 6 ay-1 yıl arası garantili otomobilleri satıyoruz'' dedi. 
     
     ÇOĞUNLUĞU 10-15 BİN LİRA FİYAT ARALIĞINDA...
     
     Ancak talebin büyüklüğüne paralel olarak DOD Merkez ile birlikte Konya'da, çok sayıda otomobilin açık artırma usulüyle pratik şekilde satılacağı bir organizasyona hazırlandıklarını anlatan Pala, şunları kaydetti: 

     ''12 Haziranda Ankara Yolu üzerindeki Volkswagen bayi bitişindeki DOD'da yapılacak olan satışta, garantili 2. el otomobilleri 1-1,5 bin lira daha ucuza vatandaşla buluşturacağız. Satışa çıkarılacak 50'ye yakın otomobil, Doğuş Otomotivin kendi kurumlarında kullanmış olduğu ya da takasla bünyesindeki DOD bayilerine ulaşan araçlar. Bu 50'ye yakın otomobili, Konya'da ilk kez açık artırma usulüyle satacağız. Ankara ve Bursa dışında ilk kez bir Anadolu kentinde açık artırma usulüyle ikinci el satmış olacağız. Satışı yapılacak otomobiller başta Seat, Skoda, Audi ve Volkswagen olmak üzere hemen her markadan ve çoğunluğu 10-15 bin lira fiyat aralığında olacak.'' 

     Pala, açık artırma sonunda otomobili alan müşterilerin Volkswagen Doğuş Finans'tan, toplam fiyatın yüzde 80'ine kadar kredi kullanabileceğini belirtti. 

     Bu organizasyonun, uygun fiyata ve güvenli şekilde ikinci el otomobil satın almak isteyenler için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Pala, ihaleye sadece Konya'dan değil çevre illerden de katılım olacağını tahmin ettiklerini sözlerine ekledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde