DEAŞ'ın kaçırdığı askerlerden acı haber

DEAŞ'ın kaçırdığı askerlerden acı haber

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, 29 Kasım 2016'da irtibatın kesildiği askerler Astsubay Muhammet Duran Keskin ve Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'nın şehit olduğu açıklandı. Şehit askerlerin Adana ve Çanakkale'de yaşayan ailelerine acı haber verildi.

DEAŞ'ın kaçırdığı askerlerden acı haber
16px
24px
10.01.2017 08:03
ABONE OLgoogle

Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nın 98’nci gününde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile irtibatı kesilen ve kendilerinden 1,5 aydır haber alınamayan Çanakkaleli Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı ile Adanalı Astsubay Muhammed Duran Keskin’in şehit oldukları açıklandı.

Kıvanç Kaşıkçı’nın şehit olduğu haberi, Çanakkale Esenler Mahallesi Bülent Dikmener Caddesi’nde oturan ailesine Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tayyar Erten ve
Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Sel verdi. Haberin ardından baba ocağı derin bir sessizliğe büründü.

Yoğun kar yağışına rağmen şehidin yakınları ve arkadaşları da ailenin acısına ortak olmak için eve geldi.  Evin önünde sağlık ekipleri hazır bekletilirken, acılı haberi alan baba Ramazan Kaşıkçı fenalaşınca ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şehit evine ise dev Türk bayrağı asıldı.

ADANA'DA YAS

Muhammed Duran Keskin'in, Adana'daki  ailesine de akşam saatlerinde şehadet haberi verildi. Babasını 4 yıl önce kaybeden ve kendisi gibi astsubay olan Gökçe Keskin ile geçen yıl evlenen 28 yaşındaki Muhammed Duran Keskin'in,  şehadet haberi oturduğu Yeşilolba Mahallesi'nde askeri yetkililer tarafından anne Elif Kesin'e söylendi.

Muhammed Duran Keskin'in şehit olduğu öğrenen yakınları ve mahalle sakinleri, acılı aileye destek olmak için şehidin baba evine geldi.

Şehit cenazelerinin Kilis’e getirildiği öğrenildi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde