D-ream’ın tabelası indi, Nusr-Et geldi

D-ream’ın tabelası indi, Nusr-Et geldi

D-ream’ın tabelası inmiş, yerine en önemli markalarından biri olan Nusr-Et’in tabelası asılmış.

D-ream’ın tabelası indi, Nusr-Et geldi
16px
24px
24.01.2020 16:04
ABONE OLgoogle

Otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere yedi sektörde faaliyet gösteren Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor.

Grubun 300’ün üzerindeki şirketi ve 35 bini aşkın çalışanı var. Birçok sektörde yatırımları bulunan Doğuş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, 2012’den bu yana yeme içme sektörüne yaptığı yatırımlarla konuşulur oldu. Nusr-Et'ten yeni proje: İlk şubesi Dubai’de, ikincisi Bağdat Caddesi’nde

Bu alandaki yatırımlarını da D-ream çatısı altında gerçekleştiriyor. Yüzde 20’sini Singapurlu fon şirketine sattığı D-ream’in çatısı altında 40’ın üzerinde marka var.

Halen Nusr-Et, Günaydın, Zuma, Parle, Çubuklu 29, Borsa Restaurant, Gina, Vogue gibi bir çok mekanın sahibi. Hem yurtiçinde hem de yurt dışında yeni açtığı mekanlarla büyümesini de sürdürüyor.

New York’tan Dubai’ye Londra’dan Abudabi’ye yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.

D-ream kurulduğundan bu yana İstanbul Beşiktaş’taki Büyükhanlı Plaza’daki ofisten yönetiliyordu. Plazanın girişinde tabelası da vardı.

Geçtiğimiz günlerde yolumuz buradan geçti. D-ream’ın tabelası inmiş, yerine en önemli markalarından biri olan Nusr-Et’in tabelası asılmış. D-ream ise Doğuş Holding’in de bulunduğu Maslak’taki merkeze taşınmış…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde