D’S Damat'tan yılbaşına özel kampanya

D’S Damat'tan yılbaşına özel kampanya

Sonbahar / Kış sezonu ürünlerinde %30 indirim + 2. alışverişte geçerli %50 indirim çeki…

D’S Damat'tan yılbaşına özel kampanya
16px
24px
14.12.2011 14:58
ABONE OLgoogle

D’S Damat, Sonbahar / Kış 2011 sezonunda şıklığına özen gösteren erkeklere özel, birbirinden farklı model ve kalıp seçeneklerini, %30 indirim + 2. alışverişte geçerli %50 indirim çeki fırsatıyla D’S Damat mağazalarında sunuyor.

Yeni yılı D’S Damat şıklığıyla karşılamak ya da sevdiklerine hediye almak isteyenlere zengin alternatifler sunan D’S Damat, sizler için birçok hediye seçeneği barındırıyor.

Aradığınız her bedeni bulabileceğiniz, sürekli yenilenen koleksiyonu ile hem şık, hem kullanışlı ürünleri en uygun fiyatlarla sunan erkeklerin vazgeçilmez markası D’S Damat’tan kaçırılmayacak fırsat!!!

Gömlekten kravata, kol düğmesinden kemere kadar pek çok ürün grubunda sunduğu geniş ürün yelpazesi ile de size yeni yılın en şık ve hayat kolaylaştıran hediyelerini  “Her Bütçeye” uygun şekilde sunan D’S Damat koleksiyonlarına 1 Aralık tarihinden itibaren  %30 indirim + 2. alışverişte geçerli  %50 indirim çeki fırsatı ile sahip olabilirsiniz…

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde