Cüneyt Asan: Kasap Dario'ya aşığım

Cüneyt Asan: Kasap Dario'ya aşığım

Günaydın Et, dünyanın en meşhur kasaplarından Toskanalı et ustası Dario Cecchini’yi ağırladı.

Cüneyt Asan: Kasap Dario'ya aşığım
16px
24px
08.11.2012 15:40
ABONE OLgoogle

Yüksek kalite ve güvenirliliği 35 yıllık bir aile mesleği ile birleştiren Günaydın Et, dünyanın en meşhur kasaplarından Toskanalı et ustası Dario Cecchini’yi ağırladı. Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen özel gurme gecesinde Cecchini ve Asan sergiledikleri et şovu ile izleyenleri büyüledi.

‘’Et Bizim İşimiz’’ diyerek deneyimli ekibi ve özenle hazırladığı menüleri ile misafirlerinin damak zevkine hitap eden Günaydın Kasap/Steak House, en başarılı et ustaları arasında gösterilen Dario Cecchini’yi özel bir davette ağırladı.

Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gurme gecesinde Cecchini kendi spesialitesi olan La Fiorentina’yı sadece Günaydın VIP misafirleri için hazırladı.

Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan, Türkiye'de et işini en iyi kendisinin yaptığını, İtalya'da da Dario Cecchini’nin bu işin öncüsü olduğunu belirterek, "Dario'nun yaptığı etlere aşığım" dedi.

Corporate Events'in yaptığı geceye birbirinden ünlü isimler katıldı. Geceye; Emrullah Turanlı, Rüştü – Işıl Reçber, Mehmet Ali Erbil, Mustafa Erbil, Murat Dalkılıç, Berkay, Ayşe Kucuroğlu, Nalan Aksoy, Mustafa Taviloğlu, Yağız İzgül, Mehmet Tuna, Ender – Benan Saraç, Ozan Çolakoğlu, Can Tanrıyar, Ece Vahapoğlu, Yasemin Bozkurt, Birol – Burcu – Cem Güven, Vural Çelik, İlhan – Sena Gülay, Emrullah - Katerina Turanlı, Kenan Erçetingöz, Tayfun Topal, Erhan – Kerim Dumanlı gibi sanat ve cemiyet hayatının önde gelen renkli simaları katıldı. 

 New York At Del Posto with Mario Batali, Londan At Fifteen with Jamie Oliver gibi “ fine dining “ alanında  en beğenilen restoranlar ile çalışan ünlü  et gurmesi Toscanalı kasap Dario Cecchini, NY international Culinary Center, Hong Kong Polytechnic University, Sao Paulo Centro Universitario Senac gibi akademilerde de et, etin pişirilme teknikleri ve kasaplık ile ilgili dersler veriyor.


 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde