Cüneyd Zapsu’dan Davos'ta çıkış: Ben Türk bayrağı taşıyorum bilhassa inadına..

Cüneyd Zapsu’dan Davos'ta çıkış: Ben Türk bayrağı taşıyorum bilhassa inadına..

Washington'da Erdoğan için söylediği "deliğe süpürmeyin... Kullanın" sözleriyle gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanlarından Cüneyd Zapsu, zirvede yer aldı.

Cüneyd Zapsu’dan Davos'ta çıkış: Ben Türk bayrağı taşıyorum bilhassa inadına..
16px
24px
29.01.2018 16:37
ABONE OLgoogle

Dünya Ekonomik Forumu’nca (WEF) sermayenin enternasyonali olarak tasarımlanan Davos Zirvesi ‘Parçalanan Dünyada Ortak Gelecek Oluşturmak’ temasıyla düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanlarından Cüneyd Zapsu, zirvede yer aldı.  

Cüneyd Zapsu’nun BloombergHT’ye yaptığı değerlendirmeler dikkat çekti.

Çok değişik bir mevzuya değinmek istiyorum” diyen Cüneyd Zapsu şunları söyledi:

“G7’nin 6’sının devlet başkanı burada. 7’nci Japonya’nın da tüm bakanları burada. Misalen az önce konferans merkezinde Kanada Başbakanı elinde çantasıyla yürüyor. Veya yanımda holde, Ürdün Kraliçesi Raina, tek başına geziyor. World Economic Forum, siyasi bir sirk değil sadece, siyaset değil zaten. 90’ların başlarında geldiğimde kök hücre olayı konuşuluyordu, 15 sene sonra dünyada konuşulmaya başlandı.”

“BİZİM AĞIRLIĞIMIZ HİÇBİR ZAMAN OLMADI Kİ…”

Cüneyd Zapsu, “Türkiye’nin ağırlığı çok fazla artık yok mu?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Bizim ağırlığımız hiçbir zaman olmadı ki… Türkiye’nin ben şahsen her zaman herkese de söyledim, Türkiye’nin eksiği pazarlamadır. Ne bizim işadamlarımız, kusur bakmayın her şeyi hükümetten beklememek lazım, bizim işadamlarımız gördünüz mü, neredeler? Ben şurada Türk bayrağı taşıyorum bilhassa inadına. Birileri Türk görsünler diye. Yani Türk denildiğinde ne düşünüldüğünü biliyorsunuz.”

İŞTE O AÇIKLAMALARI

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde