Cumhurbaşkanlığı uçağı ile seçim mitingi

Cumhurbaşkanlığı uçağı ile seçim mitingi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de gerçekleştirdiği seçim mitingine Cumhurbaşkanlığı uçağı ile geldi. Mitingin düzenlendiği alana da yine cumhurbaşkanlığı otobüsüyle gelen Erdoğan yol kenarında kendisini selamlayanlara 200 gramlık çay paketleri attı.

Cumhurbaşkanlığı uçağı ile seçim mitingi
16px
24px
24.02.2019 17:04
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitingi için bugün Kayseri’deydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan miting için kente Cumhurbaşkanlığı forsu taşıyan uçakla geldi.

Kayseri Havalimanı’nda resmi törenle karşılanan Erdoğan, buradan miting alanına yine Cumhurbaşkanlığı logosu taşıyan otobüsle geçti. Erdoğan, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yol boyunca kendisini selamlayan vatandaşlara 200 gramlık çay paketleri attı.

Erdoğan, miting alanında yaptığı konuşmanın ardından da size birer paket keyif çayı veriyorum diyerek aynı çay paketlerinden mitinge katılanlara da dağıttı.

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı otobüsünden vatandaşlara çay dağıttı. 

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Kayseri hizmetin anlamını çok iyi bilir. Kayseri eskiden kendisine hangi hizmetlerin getirildiğini, bizim hangi hizmetleri getirdiğimizi çok iyi bilir. Kayseri’ye 26 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık.

Kayseri şehir hastanemiz 1607 yatak kapasiteli. Bay Kemal SSK’nın genel müdürü olduğu zaman bu hastanelerin durumu neydi? Sağlam girersin hasta çıkarsın. Şimdi durum öyle değil.

Şu anda beraber oldukları partinin eş başkanı ‘Biz Kürdistan’da oylarımızı HDP’ye vereceğiz’ diyor. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bu Bay Kemal bu açıklamayı yapanlarla nasıl oluyor da beraber gidiyor. Bu İYİ Parti bu ülkeyi bölmek isteyenlerle beraber yürüyor? 31 Mart’ta gelin bunları dersini toptan verelim.

Türkiye’de siyasi partiler eskiden koalisyonlar kurardı. Ama bunlar seçimden sonra kurulurdu. Bu konuda da devrim yaptık. Siyasetin mecrasını toptan değiştirerek ittifakları seçim öncesine aldık. MHP ile Cumhur İttifakı’nı kurduk

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde