Cumhurbaşkanlığı bu sorunun cevabını arıyor: Bu adam bizi neden engelliyor

Cumhurbaşkanlığı bu sorunun cevabını arıyor: Bu adam bizi neden engelliyor

Küçükyılmaz'ın paylaşımının altında ise, kendisini "Reisçi" olarak nitelendiren, Erdoğan'a yakın isimler kendilerinin de Türkel tarafından engellendiklerini açıkladılar...

Cumhurbaşkanlığı bu sorunun cevabını arıyor: Bu adam bizi neden engelliyor
16px
24px
06.01.2018 16:31
ABONE OLgoogle

Fikri Türkel, uzun süre Zaman gazetesi, Taraf gazetesi ve Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fikri Türkel tarafından engellendiğini söyledi.

Küçükyılmaz "Ortada bir yanlışlık yoksa ilginç bir vaka duruyor: Fikri Türkel adlı biri ortak yönü FETÖ karşıtlığı olan kişileri engelliyor. Umurumuzda değil, ama garibine de gidiyor insanın..." dedi.

Küçükyılmaz'ın paylaşımının altında ise, kendisini "Reisçi" olarak nitelendiren, Erdoğan'a yakın isimler kendilerinin de Türkel tarafından engellendiklerini açıkladılar.

Türkel'in engelledikleri arasında AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da bulunuyor. Turan engellendiğini "Hiç tanımıyorum, engellenmişim" diye duyurdu.

"'KEŞKE ALBAY OLSAYDIM' DİYE HAYIFLANAN..."

Mücahit Küçükyılmaz daha sonra yaptığı paylaşımda ise Fikri Türkel için şu ifadeleri kullandı:

"Bu Fikri Türkel kimdir, derdi nedir, bilmiyorum. Yoksa şu, 15 Temmuz başarısız olunca, 'PROFESÖR OLACAĞIMA KEŞKE ALBAY OLSAYDIM' diye hayıflanan firari FETÖ’cü Osman Özsoy’un arkadaşı Fikri mi bu?"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde