Cumhurbaşkanı, Mustafa Çalışkan'dan memnun! Maksat yıpratmak...

Cumhurbaşkanı, Mustafa Çalışkan'dan memnun! Maksat yıpratmak...

DHA'nın yaptığı habere göre, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın görev yeri ve tanımının değişeceği, emniyet kulislerinde konuşulduğu iddiası ortaya atıldı...

Cumhurbaşkanı, Mustafa Çalışkan'dan memnun! Maksat yıpratmak...
16px
24px
27.08.2018 15:10
ABONE OLgoogle

Demirören Haber Ajansı'nın haberine göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde geçen ay yapılan terfilerin ardından şube müdürlükleri ve ilçe emniyet müdürlükleri tayinleri İstanbul Valisi Vasip Şahin'in önüne gitmesine rağmen henüz onaylanmadı.

Kulislerde bu duruma sebep olarak, 'İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın görev yeri ve tanımının değişme ihtimali' olduğu konuşulurken olası bir değişim durumunda üç isim üzerinde duruluyor.

İddiaya göre Çalışkan'dan boşalan İstanbul Emniyet Müdürlüğü koltuğuna ise Emniyet Genel Müdür Vekili Erhan Gülveren, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu ve Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak'ın isimlerinin geçtiği belirtiliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ÇALIŞKAN'DAN MEMNUN

Ancak Cumhurbaşkanı kaynaklarından aldığımız bilgiye göre bu haber asparagas.

Külliye'den edindiğimiz bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mustafa Çalışkan'ın çalışmalarından son derece memnun olduğu ve görev yerini değiştirmeyi asla düşünmediği söyleniyor. 

DHA'nın aktardığı haberin Mustafa Çalışkan'ın moralini bozmak için yapılan maksatlı bir haber olduğu vurgulandı.

Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinde köprüde önemli rol oynamıştı..

Mustafa Çalışkan, müdürlük yaptığı dönemde şehit olan 67 polisin ailesine ev almak için bir proje başlatmıştı. Çalışkan sayesinde bugüne kadar 40'a yakın şehidin ailesi yeni evlerine kavuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde