Cumhurbaşkanı Gül: Tehlikeli neticeler doğurur

Cumhurbaşkanı Gül: Tehlikeli neticeler doğurur

Cumhurbaşkanı Gül, ''Bizim söylediklerimizin üzerinden farklı farklı herkes şeyler çıkarmaya çalışıyor. Bundan da rahatsızım açıkçası'' dedi

Cumhurbaşkanı Gül: Tehlikeli neticeler doğurur
16px
24px
05.12.2012 14:52
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gül, Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk ile BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması için düzenlenen fezlekeyle ilgili, ''Niyetlerimizin çok ötesinde bir çok konu yansıyor. Bizim söylediklerimizin üzerinden farklı farklı herkes şeyler çıkarmaya çalışıyor. Bundan da rahatsızım açıkçası. Görelim, bakalım inşallah memleket için hayırlısı neyse o olur'' dedi.

Tehlikeli neticeler doğurur

Gül, Filistin'in BM'de gözlemci devlet statüsü kazanmasına yönelik, ''Bu aslında dünya vicdanının yansımasıdır'' diye konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Gül, İsrail'in Filistin'de yeni yerleşim yerleri yapma kararına ilişkin ise "Bu çok tehlikeli neticeler doğurur. Nitekim birçok Avrupa ülkesi de bunu gördüğü için İsrail'i ikaz etti. Ümit ederim ki İsrail bunu yapmaz. Çünkü bunun da çok büyük neticeleri olur ve neticeleri de muhakkak kendi aleyhine tecelli edecektir" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde