Cumhurbaşkanı Gül, TÜSİAD'a gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Gül, TÜSİAD'a gelecek mi?

​TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı 17 Nisan 2014, Perşembe günü Ankara Sheraton Oteli'nde yapılacak..

Cumhurbaşkanı Gül, TÜSİAD'a gelecek mi?
16px
24px
14.04.2014 16:06
ABONE OLgoogle
TÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre toplantının açılış konuşmalarını TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz gerçekleştirecek.

Açılış konuşmalarının ardından toplantının onur konuğu olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuşmalarını gerçekleştirecek.

Konuşmaların ardından KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tarhan Erdem ve Genel Müdürü Bekir Ağırdır, siyaset sosyolojisi ve seçmen davranışları konulu bir sunum gerçekleştirecek. 

ABD Merkez Bankası'nda görev almış, Avrupa Merkez Bankası ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda önemli araştırma projelerini yürütmüş Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Refet Gürkaynak ise küresel krizden çıkış dinamiklerini ve küresel iktisadi gelişmelerin Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebileceğini irdeleyecek. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde