Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum fitilini ateşledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum fitilini ateşledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başkanlık sistemini bir an önce halkımızın onayına sunmamız lazım" dedi. YSK'nın "Tercih" mühürleri ihalesi bir anlamda karşılığını bulmuş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum fitilini ateşledi
16px
24px
06.05.2016 17:56
ABONE OLgoogle
Eyüp'te yaptığı konuşmada başkanlık sistemi ili ilgili açıklama yapan Cumhurbaşlanı Erdoğan, "Başkanlığın olduğu bir ülkede Meclis'te yaşanan kavgalar olmaz. Başkanlık sistemini bir an önce halkımızın onayına sunmamız lazım" şeklinde konuştu.

REFERANDUM HAZIRLIKLARI SON HIZLA DEVAM EDİYOR

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) resmi sitesinden yaptığı duyuruda, Yüksek Seçim Kurulu için 450 bin adet "tercih" mührü ihalesi başlattığını duyurdu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran habere Yüksek Seçim Kurulu erken seçim iddialarıyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), "450 bin mühür alımı erken seçime işaret etmiyor" dedi ama bu açıklamasıyla kurum, REFERANDUM'u yalanlamadı.

TERCİH - REFERANDUM

Seçimlerde kullanılan EVET mührü, referandumlarda YÖNLENDİRİCİ bulunduğu için kullanılmıyor. Bunun yerin REFERANDUMLARDA TERCİH mührü kullanılıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde