Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son hedefi İsmail Küçükkaya oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son hedefi İsmail Küçükkaya oldu

Gazetecileri mitinglerinde halka ‘şikayet etmesi’yle bilinen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bu kez gazeteci İsmail Küçükkaya’yı hedef gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son hedefi İsmail Küçükkaya oldu
16px
24px
04.05.2015 12:06
ABONE OLgoogle
Fox TV’de Çalar Saat programını sunan Küçükkaya’nın Rize programında AKP’yi destekleyen ve muhalif yurttaşlar arasında sözlü tartışmalar çıkmış, canlı yayını devam ettirmekte zorlanan Küçükkaya, ortamı sakinleştirmek için stüdyodan bir sonraki habere geçilmesini istemişti.

Küçükkaya’nın programda her iki tarafa da söz vermeye çalıştığı, ortamı sakinleştiremediği dakikalardaysa topu İstanbul’a attığı gözlenmişti.

İstanbul’da Rize dernekleriyle buluşan Erdoğan, konuşmasında sözü bu programa getirip, Küçükkaya’nın yayına katılan yurttaşları kendisi aleyhinde konuşturmaya çalıştığını öne sürdü.

“Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalının spikeri Rize’ye gitmiş. Bunu duydunuz mu yoksa? Orada bir program yapıyor. Oradaki hemşerilerime güya benim aleyhimde bazı şeyler söyletecek. Hemşerilerimden laf alamayınca, araya girip kafasındakileri kendi söylüyor” diyen Erdoğan, ‘hemşerileri‘nin kendisine sahip çıktığını savundu.

‘Bunların yapısı bu’

Erdoğan, “Benim hemşerilerim meydanı boş bırakır mı? Erkeğiyle kadınıyla çıkıyor, çatır çatır tüm gerçekleri söylüyor” dedi.

Küçükkaya’yı sert sözlerle eleştiren Erdoğan, AKP lehine konuşan ‘hemşerileri’ni de tebrik etti: “O televizyon spikeri hemşerilerimin sözlerini dinlemek yerine önce ara veriyor, sonra da yayını tümden kesiyor. İşte bunların maalesef karakteri bu, yapısı bu. Bunların dertleri milleti dinlemek değil, kendi söylemek istediklerini insanların ağzından almaya çalışıyorlar. Yahu Rizeli bu oyuna gelir mi? Hepsi de aslanlar gibi yapılan hizmetleri bir bir anlattı. Hepsinin de diline sağlık gönlüne sağlık. “

Cumhurbaşkanı, “Gazeteci, televizyoncu kisvesi altında muhalefetin borazanlığını yapanlar inşallah bu örnekten gerekli dersi almışlardır” sözleriyle gazetecilere ‘parmak sallamayı’ da ihmal etmedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde