Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez böyle görüntülendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez böyle görüntülendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medine'de Hz. Muhammed'in kabrini ziyaret etti. Burada namaz kılan Erdoğan Hz. Muhammed'in kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevî'de fotoğraf verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez böyle görüntülendi
16px
24px
02.03.2015 14:18
ABONE OLgoogle

Resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan'da umre ziyareti de gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medine'de Hz. Muhammed'in kabrini ziyaret ettikten sonra Hz. Muhammed'in kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevî'de başında takkeyle görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud’un konuğu olarak resmi bir ziyaret için bulunduğu Suudi Arabistan’da Cidde’den Medine’ye geçti.

Havaalanında Medine Emiri Prens Faysal Bin Salman tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Prens Selman’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.



Medine'de Hz. Muhammed'in kabrini ziyaret ettikten sonra Hz. Muhammed'in kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevî'de başında takkeyle namaz kılarken görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Medine'deki temaslarının ardından Riyad'a geçti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde