Cumhurbaşkanı Erdoğan ile damadı Berat Albayrak'ın arası mı açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile damadı Berat Albayrak'ın arası mı açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 gündür canhıraş McKinsey kararını savunan damadı Berat Albayrak’ı boşa düşürdü…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile damadı Berat Albayrak'ın arası mı açıldı!
16px
24px
06.10.2018 21:00
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 27 Eylül’de ABD’de katıldığı bir konferansta, Türkiye’nin McKinsey adlı şirketle anlaşıldığını duyurdu.

Albayrak’ın açıklamasının ardından Türkiye’de büyük bir tartışma başladı.

ABD’ye McKinsey’e ekonominin dümeninin teslim edilmemesi gerektiğini söyleyenlerle McKinsey’i olumlayanlar 9 gün boyunca tartıştı.   Erdoğan: McKinsey'e gerek yok, biz bize yeteriz

SON NOKTAYI ERDOĞAN KOYDU

Hükümete yakın isimlerden çatlak ses olmasına rağmen hemen hepsi McKinsey kararını meşru çıkarmak için yayınlar yaptı, yazılar yazdı.

Albayrak son olarak McKinsey kararını eleştirenlere “Ya cehaletten ya da ihanetten” suçlamasında bulundu.  İşte Bahçeli'den Ali Saydam'a Erdoğan'ın ofsayta düşürdüğü McKinsey fedaileri

9 gün süren McKinsey fırtınası, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “McKinsey’le çalışmayacağız” açıklamasıyla durdu.

İKİ İSMİN ARASI MI BOZUK

Ancak konuşulmayan bir nokta var…

Uzun zamandır Türkiye’deki kararları Recep Tayyip Erdoğan alıyor. Erdoğan’ın “olur” vermediği hiçbir proje hayata geçmiyor.  Albayrak'tan McKinsey açıklaması: Hiçbir icra fonksiyonu olmayacak

McKinsey anlaşması açıkladığından bu yana sessizliğini koruyan Erdoğan, en son bugün şirketle çalışılmayacağını duyurdu…

Yani Erdoğan, 9 gündür canhıraş McKinsey kararını savunan damadı Albayrak’ı boşa düşürdü…  Kılıçdaroğlu’ndan McKinsey sorusu: Damat koltuğunda kalacak mı?

Albayrak, McKinsey kararını Erdoğan’a sormadan mı aldı? Yoksa iki ismin arası bozuk olduğu için mi McKinsey tartışması bu kadar uzadı?

OdaTV

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde