Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İTHİB Başkanı Gülle'ye mesaj: Cesur girişimcileri kutluyorum...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İTHİB Başkanı Gülle'ye mesaj: Cesur girişimcileri kutluyorum...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle'ye tebrik mesajı gönderdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İTHİB Başkanı Gülle'ye mesaj: Cesur girişimcileri kutluyorum...
16px
24px
26.05.2017 14:03
ABONE OLgoogle

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), 24 Mayıs 2017’de Çırağan Sarayı'nda ‘Türkiye’nin İhracatçıları Milli Gücümüz’ temasıyla düzenlediği geleneksel gecede 2016’da en çok ihracat gerçekleştiren üyelerine ödüllerini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tebrik telgrafı yolladığı geceye Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu’nun yanı sıra ihracatçı birlikleri başkanları ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Gecede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İTHİB Başkanı İsmail Gülle'ye ithafen yazdığı mesaj dikkat çekti.

İşte o mesaj...

"İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Ödül Törenine davetiniz için teşekkür ederim.

Güçlü, dinamik ve istikrarla büyüyen ekonomisiyle dikkatleri çeken Türkiye, 2023 vizyonu doğrultusunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Her vesileyle vurguladığım gibi, ekonomi alanında en büyük gücümüz dinamik, nitelikli, kendine güvenen, elini taşın altına koyan cesur girişimcilerimizdir.

Bu şuurla ülkemizin parlak geleceği için tüm kişi ve kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen güzel çalışmaları takdirle izliyorum. 

Üreterek, yatırım ve ihracat yaparak, istihdam oluşturarak, ülkemize değer katan kıymetli girişimcileri kutluyorum.

2016 yılında gösterdikleri ihracat performansları ile ülke ekonomisine katkılarından dolayı ödül almaya hak kazanan kuruluşlarımızı gönülden tebrik ediyor, törene katılan misafirlerinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Recep Tayyip Erdoğan 

Cumhurbaşkanı

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde