Cumhurbaşkanı Erdoğan bedelli askerlik tartışmalarına noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan bedelli askerlik tartışmalarına noktayı koydu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bedelli askerlik tartışmalarına ilişkin, "Kabinenin gündeminde bedelli yok, dedikodusu var." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bedelli askerlik tartışmalarına noktayı koydu
16px
24px
13.06.2017 12:10
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik tartışmalarına noktayı koyarak, "Kabine ve hükümetin gündeminde bedelli askerlik yok" dedi.

AKP Grup Toplantısında konuşmak üzere TBMM’ye gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin bedelli askerliğe ilişkin sorularını yanıtladı. E

rdoğan Kabinenin gündeminde bedelli yok. Dedikodusu var. Bana ait değil (bedelliye ilişkin sözler) Ben sayın başbakanla bir değerlendirmesi yapılır dedim. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil” diye konuştu

HAYATİ YAZICI’NIN EŞİ DUYURMUŞTU

Erdoğan'dan sürpriz bedelli askerlik yanıtı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçtiğini söylediği bir diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşmış, Yazıcı, bedelli askerlikle ilgili sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, “Söz vermeyeyim ama Binali Bey'le konuşalım, değerlendirelim” dediğini iddia etmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde