Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istihdamı yüzde 14 artırma taahhüdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istihdamı yüzde 14 artırma taahhüdü

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı 2019 yılı istihdam seferberliği çağrısına taahhüt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istihdamı yüzde 14 artırma taahhüdü
16px
24px
11.03.2019 09:29
ABONE OLgoogle

Bursa Ticaret Borsası merkez binasında kameraların karşısına geçen Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı seferberliğe yapacağı büyük destek taahhüdünü açıkladı.

10. Türkiye Ekonomi Şurası’nda TOBB olarak Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladıklarını belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Matlı sektörün sorunlarını aktardıklarını belirtti.

Matlı, cumhurbaşkanın kendisine aktarılan konuların %70’inin hayata geçmesini taahhüt ettiğinin bilinmesini, bu şuurla iş dünyasının da için elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

2019 istihdam seferberliğine desteğini Matlı “Bu istihdam seferberliğine katkıda bulunmak üzere öncelik etme anlamında şirketimiz olarak çalışan sayımıza yüzde 14 ilave arttırmayı taahhüt ediyoruz. Çünkü şuna inanıyoruz ki ekonomi birbirinin zinciridir biz ne kadar çok çalışanı bünyemize alırsak, ekonomiye bu fayda yaratacaktır ve bu fırsatlardan faydalanmak hep elimizde olacaktır” sözleri ile açıkladı.

“Bu topraklarda bereketi ve umudu hiç kaybetmedik, bereketli ve umut dolu bir güne merhaba demek için ‘BURADA İŞ VAR, BURDA AŞ VAR BURADA GELECEK VAR’ diyoruz” dizeleri ile sözlerini tamamlayan Matlı’nın açıklamaları Bursa Ticaret Borsası İç yapımlar tarafından klip haline getirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde