Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uber'i-muberi bitirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uber'i-muberi bitirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir de bu Uber muber diye bir şey çıkmış. O iş bitti. Artık böyle bir şey yok." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uber'i-muberi bitirdik
16px
24px
01.06.2018 22:54
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin İstanbul Yenikapı'da düzenlenen İftar Programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki iftar programının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan ''1994'ten itibaren ulaşım, çevre ve şehiriçi taşımacılık konusunda çok büyük dönüşüm yaptık. Bize oy versin vermesin hiçbir insanımızı dışlamadan projelerimizi hayata geçirdik dedi. 70 ilimizi birbirine bölünmüş yollar ile bağlayarak 83 olan tünel sayımızı 341 tünele ulaştırdık'' dedi. Uber'e şok! Başbakan Yıldırım talimat verdi... 2 yıl yasak geliyor

Erdoğan şöforlerin arka cam yazılarına değindi ''başarı boş duranın değil koşturanın hakkıdır'' şeklindeki yazıya atıfta bulundu. ''Marmaray, Avrasya, Osmangazi böyle başarıldı'' dedi. Erdoğan ''Şoför arkadaşlarımız gibi 16 yıldır yoldan ve hedeften gözümüzü ayırmadık'' ifadesini kullandı.

Erdoğan ''Avrasya'nın yanına üç katlı büyük İstanbul tünelinin çalışmalarına yakında başlayacağız'' bilgisini de paylaştı. Uber yasaklandı, taksi plakası fiyatı zamlandı

Teknik kalite ve müşteri ilişkileri bakımından hizmet standartlarını yükseltmezsen er veya geç bir alternatif gelir bu sistemi değiştirir. Taksicileri kendilerine verilen imkanı değerlendiremeye davet ediyorum'' dedi. Erdoğan ''Birde Uber mi nedir, bu konuda sayın vali bütün yetki sizde, İçişleri Bakanı talimatı verdi bunların üzerine trafik gidecek gereğini yapacak, biz taksicilerimizin taksilerimizin hakkını birilerine kaptıramayız dedi. Sektörün içinde olarak siz de bilirsiniz, kaliteli hizmetin ürünün asla müşteri sıkıntısı olmaz. İşini iyi yapan yolcusuna değer veren muhakkak kazanır. Özel halk otobüslerinin başarılı bir sınav verdiğine inanıyorum'' dedi.

"Üç katlı büyük İstanbul tünelinin de çalışmalarına yakında başlayacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir otobüs arka camında "Başarı boş duranın değil, koşturanın hakkıdır." yazısı olduğunu aktarırken, "Bu ifade, bir şoför arkadaşımın hissiyatından öte AK Parti'nin 16 yılda her alanda yazdığı başarı hikayesinin de özüdür, özetidir. Ter dökmeden, koşmadan, koşturmadan, zorluklar karşısında mücadele etmeden başarı beklemek beyhude bir uğraştır. Düşüneceksin, çalışacaksın, başaracaksın. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü böyle başarıldı. Aşkınan koşan yorulmaz" diye konuştu.

Çıkartılan engeller nedeniyle pes etmeleri halinde, ülkenin bugünkü konumuna asla getirilemeyeceğini belirten Erdoğan, "İçeriden ve dışarıdan gelen saldırılar karşısında boyun eğseydik, merhum Menderes'in akıbetine uğramaktan kendimizi asla kurtaramazdık." dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde