Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topunuz gelin, tepenize ineceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topunuz gelin, tepenize ineceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin sıradan bir çadır devleti olmadığını ifade ederek, "Topunuz gelin tepenize ineceğiz bunun başka çaresi yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topunuz gelin, tepenize ineceğiz
16px
24px
15.01.2018 11:13
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan'da Kazan Soda Elektrik Fabrikasının açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin terör ordusu kurma planına ilişkin, "Amerika, ülkemiz sınırları boyunca bir terör ordusu kurduğunu ikrar etmiştir. Bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır." dedi.

"Bu ordunun adı kalleşler ordusudur"

Erdoğan, "Biz bunların nasıl kalleş, nasıl ikiyüzlü olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu ordunun adı kalleşler ordusudur, bu böyle bilinsin. İki gün sonra başları dara düştüğünde oradaki Amerikan askerlerine ilk silah doğrultacak olan işte bu 30 bin kişilik teröristlerdir." diye konuştu.

"Katil sürüleriyle aramıza girmeyin"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bizim tüm müttefiklerimize, dostlarımıza söylediğimiz söyleyeceğimiz şudur; Teröristlerle aramızda durmayın, katil sürüleriyle aramıza girmeyin. Aksi takdirde ortaya çıkabilecek istenmeyen hadiselerden biz sorumlu olmayız. Terör örgütünün üslerindeki bayraklarınızı kendiniz indirin ki o bayrakları biz size teslim etmek zorunda kalmayalım. Teröristlerin üniformalarındaki işaretlerinizi söküp alın ki teröristlerle birlikte olanları da toprağa gömmek mecburiyetinde biz kalmayalım."

"Obüslerle vuruyoruz, vurmaya da devam edeceğiz"

Erdoğan, "Şu anda zaten obüslerle vuruyoruz, vurmaya da devam edeceğiz. Kabuğumuza çekilip de sizin vurmanızı mı bekleyeceğiz? Biz bu terör örgütlerinin ortadan kalkması tavsiyesini kendilerine yaptık. 'DEAŞ denilen terör örgütünü bir başka terör örgütüyle yok etmeye çalışmasını biz asla kabul etmiyoruz' dedik. Eğer biz stratejik, model ortaksak bu işi bizimle yapmak durumundasınız."  dedi.

"Topunuz gelin, ne olursanız olun tepenize ineceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Topunuz gelin, ne olursanız olun tepenize ineceğiz, bunun başka çaresi yok. Kendi kararımızı kendimiz verdik, veriyoruz. Şu anda da operasyonlar zaten devam ediyor. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar 2023 hedeflerimize varmamıza mani olamayacaklar. " diye konuştu.

Afrin'e operasyon hazırlığı

Erdoğan, "TSK, en kısa sürede Afrin ve Münbiç meselesini Allah'ın izniyle halledecektir. Hazırlıklarımız tamamlanmıştır harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir." dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde