Cumhurbaşkanı Erdoğan: THK'yı mezarlığa çevirmişler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: THK'yı mezarlığa çevirmişler

Moskova ziyaretinin ardından dönüş yolunda gazetecilere konuşan Erdoğan, THK konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: THK'yı mezarlığa çevirmişler
16px
24px
29.08.2019 04:41
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütünün son dönemdeki orman yangınlarını üstlenmesine rağmen muhalefetin buna ses çıkarmamasına tepki gösterdi.

Erdoğan, “Bunların terör örgütüne yönelik bir derdi var mı? Yaşadığımız seçim sürecinde de bu terör örgütü kiminle el eleydi, kol kolaydı? Şu anda bir olay daha çıktı ortaya; Türk Hava Kurumu meselesi. Türk Hava Kurumunun arkasında kim var? CHP’li milletvekili. Onun arkasında CHP. Bunu savunuyorlar ve “Bakanlık neden Türk Hava Kurumu ile çalışmıyor?” diyorlar. THK'den suç duyurusu hakkında açıklama: 1.4 Milyar TL borcumuz var

Yahu bu adam zaten mezarlığa dönüştürmüş Türk Hava Kurumu’nu. Oradaki uçakların motorları, pervaneleri yok. Yani rezillik diz boyu. Şimdi büyük ihtimalle şurada birkaç gün içerisinde orayı da masaya yatıracağız.

Yani bu Türk Hava Kurumu ile bir yere varamayız. Mesela MAKS-2019 Fuarı’nda yangın söndürme uçakları, aynı zamanda helikopterlerle ilgili de bilgiler aldım. THK'nın milyon dolarları havaya uçtu: Uçak nerede uçak yok, para nerede para yok!

Şimdi Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Bey’i buraya da bir göndereceğiz. Onlarla bir çalışma yapmak suretiyle gerekirse buradan da belki istifade yollarına gidebiliriz” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde