Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Türk işadamının Sarayı'nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Türk işadamının Sarayı'nda

Resmi temaslarda bulunmak üzere Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Simit Sarayı mağazasını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Türk işadamının Sarayı'nda
16px
24px
11.10.2017 12:17
ABONE OLgoogle

Sırbistan’da Resmi temaslarını tamamladıktan sonra Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile şehir merkezini gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belgrad'daki SİMİT SARAYI'nı ziyaret etti.

Simit Sarayı’nın Bulevar Kralja Aleksandra 80 mağazasına giren Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan eşlik etti. 

SİMİT SARAYI Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu'dan yatırımlar konusunda bilgi alan Erdoğan ve beraberindeki heyet, kendilerine ikram edilen ürünlerin tadına baktı. Kısa bir süre önce Sırbistan'daki Cafe Costa isimli işletmeyi satın alarak ülke pazarına giren SİMİT SARAYI'nın başkent Belgrad'da 7 mağazası bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde