Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'ya neden kızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'ya neden kızdı

Cumhurbaşkanlığı kulislerinden edinilen bilgiye göre Erdoğan, söz konusu tartışmanın ardından Hayati Yazıcı'ya rahatsızlığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'ya neden kızdı
16px
24px
22.06.2017 05:06
ABONE OLgoogle

AKP İstanbul İl Kadın Kolu kurucu üyesi ve AKP Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, Twitter hesabı üzerinden AKP İstanbul tarafından düzenlenen iftarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la "bedelli askerlik" konusunu görüştüğünü aktarmıştı. 

Yazıcı, Twitter paylaşımında "Cumhurbaşkanımızla tekrar konuştum, elçiye zeval olmaz dedim. İsteğinizi ve siteminizi ilettim. Cumhurbaşkanımız söz vermedim ama durumun farkındayım dedi.

Binali Bey'le konuşalım değerlendirme yapalım gerekirse gündeme alırız dedi. Bunu böyle yazayım mı dedim, yaz dedi. Yani yok demedi." ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'dan sürpriz bedelli askerlik yanıtı

ERDOĞAN RAHATSIZ

Odatv'nin Cumhurbaşkanlığı kulislerinden edindiği bilgiye göre Erdoğan, söz konusu tartışmanın ardından Hayati Yazıcı'ya rahatsızlığını bildirdi.

Yazıcı'nın eşinin sosyal medyadan aktardığı şekilde bir mesaj vermediği halde Selma Yazıcı'nın topluma bu şekilde aktarmış olduğunu ifade ederek bunun yanlış olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bedelli askerlik tartışmalarına noktayı koydu

Erdoğan bu yolla Yazıcı'nın eşini de uyarmış oldu. Bu diyaloğun yaşandığı esnada ayrıca etrafta partiden başka isimlerin de olması ve duruma tanıklık etmeleri de dikkat çekti.

Odatv'nin edindiği bilgiye göre Erdoğan'ın tepkisinin ardından hiçbir partili bedelli askerlik konusunu gündeme getirmedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde