Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Doğan'ın gecesinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Doğan'ın gecesinde

Doğan Holding, 60. yılını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kutluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Doğan'ın gecesinde
16px
24px
07.12.2019 18:31
ABONE OLgoogle

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, iş hayatındaki 60. yılını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katılımıyla düzenlediği programla kutluyor.

Doğan Holding'e ait Hilton İstanbul Bosphorus'ta bu akşam (7 Aralık 2019 Cumartesi) düzenlenen kutlama saat 19.00'da kokteyl ile başladı. Siyaset, iş, medya ve sanat dünyasından çok sayıda ismin davet edildiği program saat 20.00'de başlayacak yemekle sürecek.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel BaşkanıTayyip  Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan'la ayna masada. Geceye, Hamdi Akın, Ahmet Çalık, Tuncay Özilhan gibi tanınmış i insanları da katıldı

14 Aralık'ta ikinci kutlama

Doğan Holding 60. yıl için ikinci kutlamayı, bir hafta sonra, ağırlıklı olarak grup çalışanlarının katılımıyla 14 Aralık 2019 Cumartesi akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde yapacak. 14 Aralık'taki kutlamada hayatını konu alan bir belgesel gösterimi de yapılacak olan Aydın Doğan, program dahilinde planlanan Beyaz Show'a konuk olarak Beyazıt Öztürk'ün sorularını yanıtlayacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde