Çukurova "Alfa ile CTH'de çözümsüzlük yok" dedi

Çukurova "Alfa ile CTH'de çözümsüzlük yok" dedi

Çukurova Holding, CTH'de ortağı olduğu Alfa ile deadlock (çözümsüzlük) olmadığını açıkladı

Çukurova "Alfa ile CTH'de çözümsüzlük yok" dedi
16px
24px
15.04.2015 05:58
ABONE OLgoogle
Çukurova Holding, Çukurova Telecom Holdings Limite(CTH), nezdinde herhangi bir çözümsüzlük (deadlock) durumunun oluşmadığını düşündüğünü açıkladı.

Çukurova'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "İşbu Özel Durum açıklaması, çeşitli basın kuruluşlarında çıkan ve Turkcell iletişim Hizmetleri A.Ş.’nin hakimiyet hakkı sahibi dolaylı ortağı CTH nezdinde gerçekleştiği iddia edilen çözümsüzlük (deadlock) haline ilişkin haberlerle ilgili olarak kamuoyuna doğru bilgi verilmesi maksadıyla yapılmaktadır.

Bilindiği üzere, CTH’de grubumuzun iştiraki Çukurova Finance International Limited %51, Alfa Telecom Turkey Limited (“Alfa”) ise %49 oranında hissedardır. Grubumuz, CTH nezdinde herhangi bir çözümsüzlük (deadlock) durumunun oluşmadığını düşünmektedir.

Bu hususu kayıt altına almak ve her tür hakkımızı saklı tutmak için Alfa’ya bir yazı gönderilmiş bulunmaktadır. Halihazırda Londra’da tahkim heyeti nezdinde görülmekte 
olan dosyada bu konu da değerlendirlecektir."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde