Coşkun Bayraktar: Hedefimiz yapılmamışı yapmak!

Coşkun Bayraktar: Hedefimiz yapılmamışı yapmak!

Bünyesindeki akvaryum, tema park, entertainment, bowling ve sinemayla eğlencenin nabzını tutan Viasea, 2017 yılında ziyaretçi rekoru kırdı.

Coşkun Bayraktar: Hedefimiz yapılmamışı yapmak!
16px
24px
08.09.2017 14:41
ABONE OLgoogle

12 binden fazla deniz canlısının yanı sıra, dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu olan Viasea Akvaryum ve dünyaca ünlü roller coaster Red Fire’a ev sahipliği yapan Viasea Temapark, özellikle öğrenci grupları tarafından yoğun ilgi gördü. 2016’da toplam 1 milyon kişiyi ağırlayan işletme, bu senenin ilk 7 ayında bu sayıyı geçerek rekor kırdı. 

Türkiye’ye dünya standartlarında ilk roller coaster’ı ve tema park kültürünü getiren şirket olan Via Properties, geliştirdiği entegre perakendecilik modeliyle ülkemizdeki eğlence ve alışveriş sektörüne yön veren konumda bulunuyor.

Son olarak Tuzla’da 600 bin metrekare üzerine inşa ettiği Viaport Marina ile İstanbul Anadolu Yakası’nın vizyonunu değiştiren Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar akvaryumun gördüğü ilgiden oldukça memnun. Konu hakkında konuşan Bayraktar; “ Biz ülkenin vizyonuna ve vatandaşlarımıza yatırım yapıyoruz, kaliteyi ve daha önce hiç yapılmayanı hedefliyoruz, sağ olsunlar halkımız da bu önemli yatırıma gereken ilgi gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Avrupa’nın en heyecan verici  5. Roller coasterı Türkiye’de!

Dünya eğlence turizmin önemli parçalarından olan hız trenleri son dönemde adrenalin tutkunlarının en gözde eğlence araçlarından biri haline geldi. Tuzla Viaport Marina içerisine kurulu Viasea Tema Park’ta yer alan Red Fire isimli roller coaster, özellikleri itibariyle dünyanın sayılı roller coasterlarından biri.

Ünü tüm dünyaya yayılan Red Fire, en son roller coaster tutkunlarından oluşturulmuş ve farklı ülkelerde hız trenlerini deneyimleyen Coaster Friend’s adlı gruptan tam puan aldı. Hemen ardından Avrupa’nın sayılı eğlence dergilerinden Kermes and Park Revue dergisi tarafından Avrupa’nın en iyi roller coaster’larından biri seçilen Red Fire, hızını tescil ettirmiş oldu.

Viasea’yi diğer eğlence parklarından ayıran özelliklere değinen Coşkun Bayraktar şöyle konuştu;

“ Viasea sadece bir oyun parkı değil, tam anlamıyla bir eğlence adası. Buraya geldiğinizde başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Çünkü burada tema park, akvaryum, oyun merkezi, bowling, sinema, alışveriş merkezi, marina ve Türkiye’nin en büyük Açıkhava konser alanı bir arada bulunuyor, üstelik bunların tamamı deniz kenarında. Dünyada buna benzer çok proje var ama Viasea gibi 8 fonksiyonlu ve deniz kenarında olan başka bir proje yok.” 

Eğlendirirken öğreten akvaryum

Binlerce deniz canlısı ve 88 metreyle Avrupa’nın en uzun akvaryum tüneline sahip Viasea Akvaryum hem eğlendiriyor, hem de herkes için eğitici uygulamalarla deniz altı meraklılarına eşiz bilgiler sunuyor. Atıklarla Sanat Atölyesi, Eğlenceli Bilim Gösteri ve Su Altı Fotoğraf Sergisiyle eğlenceyi eğitimle birleştiren Viasea Akvaryum bayramda ziyaretçilerini bekliyor. İstanbul’un tarihini su altı dekorlarıyla ziyaretçilerine yaşatan akvaryumda ayrıca elle vatoz ve biberonla balık besleme imkanı da sunuluyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde