Colin Kazım hangi sektöre el attı?

Colin Kazım hangi sektöre el attı?

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Colin Kazım, tekstil sektörüne giriyor. 2007 yılından beri oynadığı Fenerbahçe’de inişli çıkışlı bir grafik çizen Colin Kazım, Türkiye’de ticarete atılıyor

Colin Kazım hangi sektöre el attı?
16px
24px
23.10.2010 08:58
ABONE OLgoogle

1986 Londra doğumlu futbolcu, pek bilinmese de, 2009 yılından beri İngiltere’de bir firmaya sahip. ‘ckr Enterprises’ adlı şirketin ismi, Colin Kazım Richards’ın baş harflerinden geliyor. Şirket bünyesinde yer alan ckr Clothing, ‘Made In’ markasıyla daha çok gençlere yönelik giysiler üretiyor. Colin Kazım, bu girişimini yakında Türkiye’ye de taşıyacak.

Türkiye’de resmi olarak Kazım Kazım adını kullanan genç futbolcu, bu hafta ‘Madein Clothing Tekstil Organizasyon’ adlı bir şirket kurdu. Colin Kazım’ın 100 bin lira sermayeli şirketteki ortağı, İngiliz vatandaşı kardeşi Jason Andre Earlwyn Richards...

 Çizgisi ‘yüksek egolara uygun’

Bu sezon Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan Colin Kazım, yeni firmasıyla ‘Made in’ marka giysilerini Türkiye’de de satışa sunacak. Hem kadın, hem erkek kreasyonları bulunan ‘Made in’ markasının, “iddialı renklerde, her tür halet-i ruhiyeye uyan, en yüksek egoları bile yansıtan” bir çizgisi olduğu belirtiliyor. Markanın sloganı ise ‘Gerçek insanlar tarafından, gerçek insanlar için, gerçek kıyafetler’ olarak seçilmiş.

Yeni şirketin kendi mağazalarını da açma hedefi var. Ağırlıklı olarak tişört üretimi yapan markanın tasarımlarına Colin Kazım da katkıda bulunuyor.

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde