Cocu: Hayret, bu takım nasıl 2. olmuş

Cocu: Hayret, bu takım nasıl 2. olmuş

Hollandalı çalıştırıcı hazırladığı raporda ''Bu takım nasıl ikinci oldu! Gerçekten iyi iş olmuş'' diyerek şu uyarılarda bulundu:

Cocu: Hayret, bu takım nasıl 2. olmuş
16px
24px
28.08.2018 15:08
ABONE OLgoogle

Sezona evindeki galibiyetin ardından gol atmadan üst üste iki deplasmen yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu'nun sezona hazırlık raporunda, “Bu takım nasıl 2. oldu? Gerçekten iyi iş olmuş'' dediği iddia edildi.

Fenerbahçe futbol takımındaki kötü gidiş yüzünden hedef tahtasına oturtulan Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu'nun, aslında, Fenerbahçe'nin geçen sezon oynadığı maçları izleyerek hazırladığı raporda, istedikleri en kısa sürede yapılmazsa sezona kötü girileceği uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.

EN AZ 6 KALİTELİ İSİM ALINMALI

Akşam gazetesinden Orçun Özateş'in özel haberine göre, selefi Aykut Kocaman'ın ayrılmadan önce hazırladığı rapordan destek alan Cocu, takımla ilgili düşüncelerini Sportif Direktör Damien Comolli ile paylaştı.

Hollandalı çalıştırıcı hazırladığı raporda ''Bu takım nasıl ikinci oldu! Gerçekten iyi iş olmuş'' diyerek şu uyarılarda bulundu: 

''Hedeflerimizi gerçekleştirmek için en az 6 kaliteli isim transfer edilmeli. Kısa süre içinde takımın hazır hale gelmesi için transferlerin sezon başı kampına yetişmesi gerekiyor. Yoksa çok sıkıntı yaşarız.''

'COMOLLİ İLE SORUN YAŞIYOR' İDDİASI

Holandalı teknik direktör Cocu ile Fransız sportif direktör arasında son dönemlerde sorun yaşandığı da iddia edildi. Sıkıntının sebebinin ise yapılan hatalı transferler olduğu belirtildi. İstediği hiçbir oyuncu alınmadığı için rahatsız olan Cocu'nın Comolli'ye tavır koyduğu ileri sürüldü.

'İSTİFA EDEBİLİR'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Comolli de bir görüşme gerçekleştireceği ve takımın son durumu hakkında bilgi alıp eksiklerin giderilmesi yönünde yol haritasını şekillendireceği öğrenilirken Cocu'nun Sarı Lacivertlilerin bu hafta sonu ds yenilmesi halinde istifa edebileceği konuşuluyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde