Cızbız’da güç birliği yaptılar

Cızbız’da güç birliği yaptılar

Bugün 25 restoranı bulunan Cızbız Köfte, yeni hedeflere yeni ortaklarla koşacak.

Cızbız’da güç birliği yaptılar
16px
24px
04.02.2011 14:35
ABONE OLgoogle

Cızbız, Türkiye’nin en eski markalarından biri. 1917’de İstanbul Beyoğlu’nda kurulmuş. Bugün 25 restoranı bulunan Cızbız Köfte, yeni hedeflere yeni ortaklarla koşacak. Simit Sarayı’nın sahibi Haluk Okutur, RB Ramazan Bingöl Et Lokantası’nın sahibi Ramazan Bingöl ve Cızbız Köfte’nin sahibi Ali Tatlıdil ortak oldu...

1.5 milyon TL sermayeyle kurulan Cızbız Köfte Lokantacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş’de üç ortak eşit hisseye sahip. Yeni şirketin yönetim kurulu başkanlığını Haluk Okutur üstlenecek. İlk yönetim kurulu toplantısını yapan Cızbız Köfte, yeni ortaklıkla hedeflerini büyütme kararı aldı.

Yakın zamanda basın lansmanıyla ortaklık kamuoyuna duyurulacak ve hedefler anlatılacak. Ortaklar, lansmana kadar konuşmama kararı alsa da bize gelen bilgilere göre ciddi hedefler belirlenmiş. Önce Cızbız Köfte’nin şube sayısı bu yıl sonuna kadar 100’ün üzerine çıkarılacakmış.

Cızbız Köfte, sadece Türkiye sınırlarında kalmayacak; komşu ülkeler, Avrupa ve ABD’de de restoranlar açılacakmış. Ortaklar şu sıralar franchising şartlarını yeniden belirliyormuş. Bu yıl birçok AVM’de yer alınacakmış. Önemli caddeler de mercek altına alınmış. Bu yıl sonunda her köşe başında Cızbız Köfte görürseniz şaşırmayın.

Para

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde