City’s yeni markalarla kimlik değiştiriyor

City’s yeni markalarla kimlik değiştiriyor

Üst düzey gelir grubunu hedefleyen bu lüks alışveriş merkezi (AVM), beklediği ilgiyi bulamayınca marka yelpazesini genişletmeye karar verdi.

City’s yeni markalarla kimlik değiştiriyor
16px
24px
03.09.2010 13:17
ABONE OLgoogle

İstanbul Nişantaşı’ndaki City’s, 2.5 yıl önce açıldığında çok ses getirmişti. Üst düzey gelir grubunu hedefleyen bu lüks alışveriş merkezi (AVM), beklediği ilgiyi bulamayınca marka yelpazesini genişletmeye karar verdi.

Mücevherat sektöründeki deneyimiyle bilinen Gülaylar Group’un AVM sektöründeki ilk yatırımı olan City’s, şimdilerde yeni markaları kabul etmeye hazırlanıyor.

Önümüzdeki iki hafta içinde birçok yeni marka City’s’e girecekmiş. Türkiye temsilciliğini Hüsnü Özyeğin’in kurucusu olduğu Fiba Holding’in aldığı GAP, City’s’te kısa bir süre önce mağaza açmıştı. Öğrendiğimize göre bu markanın City’s performansından memnun kalan Fiba, GAP’in kardeş markası Banana Republic için de mağaza açmaya karar vermiş. Banana Republic, Abdi İpekçi’deki iki katlı mağazasını kapatıp City’s’te mağaza açmaya hazırlanıyormuş.

Son yılların hızlı büyüyen markalarından Koton da City’s’keki 850 metrekarelik mağazası için eylül ayının ortasında kurdele kesecekmiş. Dünyaca ünlü kozmetik markalarından Amerikan Nars ile hazır giyimin önde gelen markalarından Atalar ve Polo Garage da City’s’te kendine yer bulmuş.

Yiyecek içecek tarafında ise AVM’ye iki yeni markanın girme kararı aldığını öğrendik. Uzakdoğulu Fan Fang ile İtalyan lezzetleri sunan Creperie, City’s müşterilerine birkaç haftaya kadar “merhaba” diyecekmiş. Bu arada, İzzet Çapa’nın Joke’u da sinema katında terası olan 800 metrekarelik daha büyük bir yere taşınacakmış. Nitekim Joke’un eski yeri bir aydır kapalı. Mekanın yeni yüzüyle eylül ayında kapılarını açacağını öğrendik.

City’s Nişantaşı Genel Müdürü Kazım Çizmeci, “45 marka City’s’e girmek için sırada bekliyor. Ancak biz AVM’ye gelen müşteri trafiğini artırabilecek değerli markalara öncelik veriyoruz” diyor.

Para

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde