City Life sinemaları şaşırtan fiyatlarla açıldı

City Life sinemaları şaşırtan fiyatlarla açıldı

City's Nişantaşı'nın heyecanla beklenen sinema kompleksi CITYLIFE, fiyarları ile şaşırttı...

City Life sinemaları şaşırtan fiyatlarla açıldı
16px
24px
04.04.2008 12:17
ABONE OLgoogle

City's Nişantaşı'nın heyecanla beklenen sinema kompleksi CITYLIFE,             5 Nisan 2008 Cumartesi günü, misafirlerine perdelerini açıyor ve sinemaseverleri bambaşka bir dünyaya taşıyor.

Loft anlayışıyla dizayn edilen CITYLIFE Sinema Kompleksi, tüm çelik yapıyı açıkta bırakan kusursuz tasarımı ile göz dolduruyor. 9 metrelik tavan yüksekliğinin yarattığı ferahlık, UFO'ların yarattığı ayrıcalık, gün ışığı ve 700m²'lik fuaye alanı ile birleşiyor ve böylelikle yaratılan hoş atmosfer daha ilk adımınızda CITYLIFE'ın farkını hissettiriyor.

7 sinema salonu, 950 koltuk kapasitesi ve teknolojik özellikleri ile sinemayı unutulmaz bir deneyime dönüştürecek olan CITYLIFE Sinemaları'nda, sismik izolatörlü, uzay teknolojisine göre dizayn edilmiş otonomik vibrazyonlu ses yalıtım sistemi gibi her ayrıntı, sinemaseverlere verilen değeri ön plana çıkartıyor.

Ferrari koltuklarının tasarımlarıyla tanınan, dünyanın en ünlü mobilya ve koltuk üreticisi Poltrona Frau'nun, özel olarak tasarladığı ergonomik ve ortopedik CITYLIFE sinema koltukları, konforu ile sinemanın keyfine keyif katıyor. Dev perdeleri, son teknolojik özelliklere sahip iklimlendirme sistemi, bilgisayar donanımlı tam otomasyonlu projeksiyon ve Dolby Digital Surround Ex ses sistemi ile CITYLIFE vazgeçilmez bir sinema keyfi yaşatmak için sizleri bekliyor.

Avrupa'da bir benzeri daha olmayan özel CITYLIFE fuayesi, dünyaca ünlü markaları ve Türkiye'nin en seçkin, en başarılı işletmecilerini yine bir araya getiriyor. Erol – Varol Kaynar kardeşlerin merakla beklenen özel konsepti snack-bar “Barcode”, iddialı tasarımı ve farklı dizaynı ile dikkatleri üzerine topluyor.

Sabah saatlerine kadar açık olacak Barcode, özel menüsü ve ünlü DJ'inin canlı performansıyla da eğlenceli akşamların vazgeçilmezi olacak.  CITYLIFE fuaye alanındaki diğer sürpriz ise,  kahvenizi keyifle yudumlayabileceğiniz ünlü Alman markası Schiller Chimsee Cafe olacak. Birbirinden lezzetli çay, kahve seçenekleri ve lezzetli menüsü ile gün boyu keyifli anlar CITYLIFE fuayesinde sizleri bekleyecek.

Özel Film Galaları

CITYLIFE, kırmızı halılı organizasyonlarıyla da birbirinden renkli film galalarına ev sahipliği yapacak. Dünyanın merakla beklediği “Sex and The City” Mayıs 2008'de, Türkiye'de ilk defa City's Nişantaşı CITYLIFE sinemalarında izleyiciler ile buluşacak. CITYLIFE sinema kompleksinin eşsiz fuayesinde, galalar bambaşka olacak.

CITYLIFE Sinemaları'nda Bilet Fiyatları

Konforu ve lüksü eşsiz bir deneyime dönüştüren CITYLIFE'ın sinema biletleri ise kompleksin kalitesi, özellikleri ve sunduğu avantajlar düşünüldüğünde çok uygun fiyatları ile sinemaseverleri oldukça mutlu edecek.

CITYLIFE SİNEMALARI  BİLET FİYATLARI

                          Hafta İçi Hafta Sonu
Tam Bilet            11,50YTL 14YTL
Öğrenci Bileti      10YTL 12YTL
Sinema Günleri (Pazartesi - Perşembe) 10YTL 10YTL
İlk Seanslar 10YTL 10YTL

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde