Cips paketinde haç işareti iddiası

Cips paketinde haç işareti iddiası

Ekrem Birsen, Türkiye’de üretilen ve satılan yabancı bir firmaya ait olan patates cipsi paketinin üzerine haç işareti işlendiği, bununla Hıristiyanlık propagandası yapıldığını iddia etti.

Cips paketinde haç işareti iddiası
16px
24px
09.01.2012 13:54
ABONE OLgoogle

Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen, Türkiye’de üretilen ve satılan yabancı bir firmaya ait olan patates cipsi paketinin üzerine haç işareti işlendiği, bununla Hıristiyanlık propagandası yapıldığını iddia etti. Birsen “Bu bilinçli yapılmış bir durum. Resmen söz konusu haç işaretiyle, Hıristiyanlık propagandası yapılıyor” dedi.

Birsen, Hıristiyanlığın simgesi olan haç işaretinin “kurnazlıkla” Kocaeli’nde üretilen yabancı şirkete ait cips paketinin üzerine işlendiğini iddia etti.

Dikkatlice incelendiğinde haç işaretinin özellikle konulduğunun anlaşılacağını ileri süren Birsen şu ilginç iddialarda bulundu:

“Cipsin kabının üzerinde bir mangal resmi var. Bu mangal resminin üzerinde de bir domates resmi mevcut. Domates resminin üzerinde ise bir haç işareti vardır. Özellikle o domates haç işaretine benzetilmiş. Gerçekten incelediğimizde kesilen bir domateste bu işaret yoktur. Haç simgesi bu pakete bilinçli yerleştirilmiştir. Burada bir gizli Hıristiyanlık propagandası vardır”

Türkiye nüfusunun yüzde 99’unun Müslüman olduğunu, bu nedenle yapılan bu çalışmanın bir “Şark kurnazlığı” olduğu iddiasında bulunan Birsen, “Müslüman bir ülkede çocukların bu tür olaylarla beyninin yıkanmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde