Chelsea, stadyum projesini rafa kaldırdı, Abramoviç'in de İngiltere vizesine ihtiyacı kalmadı

Chelsea, stadyum projesini rafa kaldırdı, Abramoviç'in de İngiltere vizesine ihtiyacı kalmadı

Rus milyarder Roman Abramoviç’in sahibi olduğu Chelsea futbol kulübü Stamford Bridge stadyumunu yenileme çalışmalarını rafa kaldırdığını açıkladı. İ

Chelsea, stadyum projesini rafa kaldırdı, Abramoviç'in de İngiltere vizesine ihtiyacı kalmadı
16px
24px
01.06.2018 03:39
ABONE OLgoogle

İngiltere’nin vizesini yenilememesinin ardından İsrail pasaportu alan Abramoviç’in de, yatırımcı vizesi için yaptığı başvuruyu iptal edebileceği belirtildi.

İngiltere’nin vizesini uzatmadığı Chelsea'nin sahibi Abramoviç, İsrail pasaportu aldı

Chelsea futbol kulübü, bugün yayınladığı açıklamada Londra'nın batısındaki Stamford Bridge çalışmalarının ‘elverişsiz yatırım koşulları' nedeniyle belirsiz süreliğine askıya alacağını duyurdu. Chelsea'nın patronu Abramoviç'e şok! İngiltere'ye giremiyor

Açıklamada "İnşaat öncesi çalışma ve plan yapılmayacak. Kulübün kararını gözden geçirmek için belirlediği bir zaman dilimi yok" ifadeleri kullanıldı.

Jarusalem Post gazetesi de kulübün sahibi Abramoviç'in İsrail vatandaşlığı aldıktan sonra İngiltere'ye seyahat etmek için vize ihtiyacı kalmadığını yazdı.

Abramoviç'ten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Rus milyarder Abramoviç, İngiltere'ye alınmayınca o ülke vatandaşı oldu

Öte yandan eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızının Salisbury'de zehirlenmesinin ardından, Londra, ülkeye giriş çıkış yapan Rus iş adamları ve diplomatları yakından takip etmeye başladı. Kulüp, bu nedenle yatırım için elverişsiz bir ortam olduğu göndermesini yapmış olabilir.

?ref_src=twsrc%5Etfw">31 Mayıs 2018

İngiliz makamlarının Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in vizesini yenileme sürecini uzatması nedeniyle Abramoviç, takımının FA Cup final maçını stattan takip edememişti. Bunun üzerine Yahudi kökenli ve İsrail'de yatırımları olan Abramoviç, İsrail vatandaşlığı almıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde