Ceyda Erem'e sürpriz ortak

Ceyda Erem'e sürpriz ortak

Ceyda Erem'in başında bulunduğu CNR Moda Fuarcılık AŞ'nin yüzde 51 oranındaki hissesinin Première Vision S.A. tarafından devralınması için Rekabet Kurumuna başvuruldu.

Ceyda Erem'e sürpriz ortak
16px
24px
23.09.2014 22:55
ABONE OLgoogle
İş kadını Ceyda Erem'in başında bulunduğu CNR Moda Fuarcılık AŞ'nin yüzde 51 oranındaki hissesinin Première Vision S.A. tarafından devralınması için Rekabet Kurumuna başvuruldu.

YÜZDE 80'İ CNR FUARCILIK'TA

CNR Moda Fuarcılık isimli şirket 2 Mayıs 2014’te kuruldu. Şirketin kuruluş sermayesi 250 bin TL olarak belirlendi. Şirketin yüzde 20 hissesi Ceyda Z. Erem’e, yüzde 80’i ise CNR Uluslararası Fuarcılık A.Ş.’ye ait. CNR Moda'da yüzde 51 hisseye sahip olacak olan Première Vision merkezi Paris.

Première Vision dünyanın önde gelen fuarcılık şirketlerinden.

30 YIL KADAR ÖNCE KURULDU

CNR Fuarcılık'ın temeli 1985'te atıldı. 8 salonu ile bir dizi uluslararası fuara ev sahipliği yapan CNREXPO 120 bin metrekaresi açık toplam 270 bin metrekare alanda kurulu. CNR Fuarcılık'ın organize ettiği fuarlar arasında Evteks, Avrasya Boat Show, AYMOD, AYSAF, Paintistanbul, Texbridge, EDT EXPO ve Natural Stone gibi bir dizi önemli organizasyon yer alıyor.
Dinçer Gökçe/Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde